Cadde Filmi şehitlere atfediyorum

Filmi şehitlere atfediyorum

28.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın hikâyesini yazan, yapımcılığını üstlenen ve başrolünü oynayan Necati Şaşmaz, “Filmi şehitlere, yakınlarına, gazilerimize ve anneme atfediyorum” dedi.

Filmi şehitlere atfediyorum

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan projenin gösterimi öncesinde oyuncular, gazetecilerle bir araya geldi. Şaşmaz, “Umarım herkesin gururlanabileceği bir film olmuştur. Allah utandırmasın, bahtı açık olsun. Olumlu, olumsuz her eleştiriye açığız. Sekiz hafta süren çekimler Antalya, İstanbul ve Kıbrıs’ın Maraş bölgesinde yapıldı. Filmimiz Erbil’de bir operasyonla başlıyor. Erbil’e gitmedik ama gitmiş gibi yaptık” dedi.

Askere gittiğinde kendisine ilk olarak, “Her şey vatan için” cümlesinin öğretildiğini belirten oyuncu, “Bu vatan toprağında herkes asker olarak doğuyor. Her şey vatan için! Biz de bu tempoyla yürüdük ve nefesimiz ritm buldu. Tüm şehitlerimize rahmet olsun ve dua ediyorum. Bu filmi de şehitlerimize, şehit yakınlarımıza, gazilerimize, tüm şehit annelerine ve kendi anneme atfediyorum” şeklinde konuştu. Şaşmaz’ın dışında Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Nezih Işıtan, Ertuğrul Şakar, Yücel Erten ve Zümre Öztürk gibi isimlerinde yer aldığı film, yarın Türkiye’de ve Avrupa’da vizyona girecek.

Haberin Devamı