Cadde Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras'ın hastalığı ne?

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras'ın hastalığı ne?

08.02.2022 - 14:09 | Son Güncellenme:

Fulden Uras'ın sağlık durumu nasıl? Daha önce meme kanserine yakalanan ve birçok kez ameliyat olan şarkıcı hastalığının yeniden nüksettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Peki, Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? İşte Fulden Uras'ın son durumu.

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında Fulden Urasın hastalığı ne

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras'ın sağlık durumunun kötüleşmesi ve yeniden hastaneye yatırılmasının ardından ünlü şarkıcı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.

Haberin Devamı

FULDEN URAS'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Daha önce meme kanserine yakalanan ve birçok kez ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras, hastalığının nüksetmesiyle hastaneye kaldırıldı. Ameliyat olan 53 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yeniden meme kanseriyle mücadele etmeye başlayan şarkıcı, "Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok" ifadelerini kullandı.

Ameliyattan sonra hasta yatağından bir video paylaşan Uras, "Dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah'a emanet olun" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

FULDEN URAS KİMDİR?

Fulden Uras, 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.