Cadde KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?

KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?

10.04.2022 - 23:02 | Son Güncellenme:

Kasaba Doktoru bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleme alıyor. Kasaba Doktoru oyuncuları, konusu ve çekildiği yer ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru konusu nedir ve nerede çekiliyor?

KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir

Kasaba Doktoru dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor. İlk bölümü ile yayın hayatına başlayan Kasaba Doktoru dizisinin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

KASABA DOKTORU OYUNCULARI

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever, Sinan Albayrak, Özgün Karaman, Barış Yıldız, Sinan Demirer, Alptekin Ertürk, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Sultan Ulutaş ve Fatih Yücebağ yer alıyor.

KASABA DOKTORU KONUSU

“Kasaba Doktoru”nda, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Haberin Devamı

KASABA DOKTORU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bugün yayın hayatına başlayan Kasaba Doktoru İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.