Cadde Garip doğdu garip öldü

Garip doğdu garip öldü

03.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akordeon ustası ünlü sanatçı için Şahan Gökbakar “İyi müzisyendin ciddiye alınmadın”, Sibel Can, “Mekânın cennet olsun”, Gonca Vuslateri, “Seni unutmak mümkün mü?” dedi.

Garip doğdu garip öldü

Bulgaristan’ın Sofya şehrinde geçirdiği kalp ameliyatı sırasında ciğerlerinde çıkan bir sorun nedeniyle narkozdan çıkamayarak hayatını kaybeden Ciguli, hayranlarını yasa boğdu.

Binnaz’ şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Ciguli, için ünlü isimler de şarkıcının ölümünden sonra duydukları üzüntüyü sosyal medyada yazdıklarıyla dile getirdi. Ciguli için ünlülerin attığı bazı tweet’ler ise şöyle:

- Sibel Can: Çok üzüldüm mekânı cennet olsun.
- Şahan Gökbakar: Allah seni nurlar içinde yatırsın. Bir dönem hepimiz ‘Binaaaaaz’ diye diye eğlendik, güldük, zıpladık, hopladık. Sen çok iyi müzisyendin aslında ciddiye alınmasan da. İyi ki tanımışız seni kısacası.
- Doğa Rutkay: Akordeon ustası Ciguli Ahmet seni tanımış olmak, canlı canlı dinlemiş olmak unutulmazdı. Çok kibar, özel bir kişiydi. Allah rahmet eylesin.
- İbrahim Tatlıses: Ciguli’ye Allah’tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum. Adam garip doğdu, garip öldü. O da Allah’tan. Mekanı cennet olur inşallah hep güldürdü.
- Ezel Akay: Sevgili Ciguli benim için söylüyor: ‘Sabır, sabır, ya sabır, belki de akıllanır’. Nur içinde, güzel sesler arasında uyu. Neredesin Firuze’nin oyuncusu, sevdiğim insan Ciguli gitti. Daha film yapacaktık onunla.
- Nazan Öncel: Ciguli Balkan’lardan gelen en güzel şeydi. Bundan böyle onu özleyerek dinleyeceğim.
- Ozan Doğulu: Ciguli nur içinde yatsın.
- Gonca Vuslateri: Ah be Ciguli seni unutmak mümkün mü?
-Ebru Gündeş: Değerli müzisyen Ciguli’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Haberin Devamı

Garip doğdu garip öldü

Üst geçitte ölümsüzleşti!

Bir grup sokak sanatçısı tarafından önceki gece İstanbul’da Marmaray’ın Ayrılık Çeşmesi durağındaki bir üst geçitin altına, 57 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü müzisyen Ciguli’nin bir resmi yapıldı. Rengârenk olan bu duvar resmi ünlü müzisyen Ciguli’yi akordeonuyla bir çerçeve içinde gösteriyor ve altında da Ciguli yazıyor. ‘Kalekan’ adıyla imzalanan resim Ciguli’nin gülümseyen ifadesini yansıtıyor. Sosyal medyadada paylaşılan duvar resmi büyük beğeni topladı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)