Cadde 'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'

'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'

15.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkılarını seslendiren Emre Altuğ, Mart 2003'te çıkardığı 'Sıcak' adlı ikinci stüdyo albümünde yer alan 'Gidecek Yerim mi Var?' parçası hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Kayahan'ı anma gecesine katılanlar arasında Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'in de olması dikkat çekti.

Gidecek Yerim mi Var itirafı Kayahan abinin üzerimde hakkı var

3 Nisan 2015 tarihinde yaşamını yitiren Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Kayahan’ın unutulmaz şarkıları, Emre Altuğ’un yorumuyla 'İstanbul Kadar Güzel' konserinde bir araya geldi. Altuğ, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN SÖYLEDİK"

Biletler ilk gün bitince bu durum bizde bir heyecan yarattı. Müzik direktörümüz Alper Kömürcü eşliğinde çok titiz bir çalışma yaptık. Bu imkanı bana verdikleri için çok teşekkür ederim. 20 tane Kayahan şarkısı seslendireceğiz. Provalarda tüylerimiz diken diken söyledik. 36 kişilik orkestra ile güzel bir konser olacak.

Gidecek Yerim mi Var itirafı Kayahan abinin üzerimde hakkı var

"BİR KELİME BİLE ÇOK DEĞİŞTİRDİ"

Merhum sanatçı Kayahan ile bir anısını anlatan Emre Altuğ, "Kayahan abinin benim için önemli bir yeri var. 'Gidecek Yerim Mi Var?' şarkısında İskender Paydaş ile çalışıyordum. Kayahan abi de kendi albümünde onunla çalışıyordu. Kayahan abi aradı, ‘Siz ne yaptınız Emre ile? Getirin dinleyelim’ dedi. Gidecek Yerim mi Var'ın içinde bir cümle vardı, o sözü düzeltti ve şarkı kendini buldu. Bir kelime bile çok değiştirdi. Bu yüzden Kayahan abinin üzerimde hakkı var" şeklinde konuştu.

Gidecek Yerim mi Var itirafı Kayahan abinin üzerimde hakkı var

ESKİ EŞ DE KONSERDE

Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında eski eşi Çağla Şıkel ile oğulları Kuzey ve Uzay da vardı. Çocuklarına takılmayı ihmal etmeyen Altuğ, "Uzay ve Kuzey bu şarkıları bilmezler. Benim bile bazı şarkılarımı bilmezler. Bir gün dinlerken gördüm, ‘Sen nereden biliyorsun bu şarkımı?’ dedim. ‘Ben dinliyorum şarkılarını’ dedi. Yeni kuşağa da Kayahan şarkılarını öğretmek için, bu güzel şarkılardan mahrum kalmamaları için bu konseri hazırladık. Devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

Gidecek Yerim mi Var itirafı Kayahan abinin üzerimde hakkı var

Haberin Devamı

"BU GECENİN TÜM ALKIŞI KAYAHAN'A"

Sahnede yaklaşık iki saat boyunca Kayhan şarkılarını seslendiren Altuğ’a, Demet Sağıroğlu ve İpek Açar da misafir oldu. İpek Açar ile düeti sonrası sahnede duran Kayahan’ın şapka ve atkısı hakkında konuşan sanatçı, "Bu gördükleriniz Kayahan abinin son konserinde kullandığı şapka ve atkısı. Sağ olsun İpek’e rica ettim. Kayahan abiden de bir şeyler olsun istedim. Kırmadı, getirdi. Bu gecenin tüm alkışları Kayahan’a" dedi.

Gidecek Yerim mi Var itirafı Kayahan abinin üzerimde hakkı var