Cadde Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı!

Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı!

24.03.2023 - 12:05 | Son Güncellenme:

Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz sene sonlandırmıştı. Bündchen, geçen beş ayın ardından NFL yıldızı Tom Brady'den boşanması konusunda içini döküp, ayrılığı 'hayallerinin ölümü' olarak tanımlarken; gerçek boşanma sebeplerini de açıkladı.

Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı

Vivian Lake ve Benjamin Rein isimlerini verdikleri iki çocukları olan, 2009 yılında dünyaevine giren dünyaca ünlü Brezilyalı model Gisele Bündchen ile 20 yıllık kariyerinde yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady; geçtiğimiz sene ekim ayında bir süredir gündemde olan boşanmalarının resmen gerçekleştiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

'EMEKLİLİK KARARINI GECİKTİRMESİ AYRILIK GETİRDİ' İDDİASI

Bündchen, eşinin yaptığı sporun çok ‘şiddet içerdiğini’ ve onunla daha çok zaman geçirmek istediğini belirtmişti. Modelin, Brady'nin emeklilik kararını geciktirmesinden memnun olmadığı ve bunun evliliklerini olumsuz yönde etkilediği iddia edilmişti.

Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı

"TÜM KALBİMLE BUNU İSTİYORUM"

Tüm bunların ardından Vanity Fair'e konuşan 42 yaşındaki Gisele Bündchen, 45 yaşındaki Tom Brady'den kariyerini bırakmadığı için ayrıldığı yönündeki spekülasyonları 'çok incitici' olarak nitelendirirdi. Eski eşinin 'tüm hayallerinin gerçekleşmesini istediği' konusunda ısrar eden model, şu ifadeleri kullandı:

Onun için her zaman tezahürat yaptım ve sonsuza kadar da yapmaya devam edeceğim. Eğer dünyada çok mutlu olmasını istediğim bir kişi varsa, o da Tom'dur; inanın bana. Onun istediği her şeyi başarmasını ve fethetmesini istiyorum. Tüm hayallerinin gerçekleşmesini istiyorum. Gerçekten, tüm kalbimle bunu istiyorum.

İDDİALARI REDDETTİ

Boşanmalarının Brady'nin kariyeriyle herhangi bir ilgisi olduğunu şiddetle reddeden Bündchen, ayrılıklarının 'hayallerinin ölümü gibi' olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı

"BİR SEÇİM YAPMAMIZ GEREKTİ"

13 yıllık evliliklerinin ardından ayrılmalarının ardındaki nedenin çok daha masum olduğunu söyleyen Gisele, çiftin basitçe 'birbirinden uzaklaştığını' ve 'farklı şeyler' istediklerini fark ettiklerini iddia etti:

Bazen hayatınızdaki kişiyle birlikte büyürsünüz; bazen de ayrı ayrı büyürsünüz. Ben 26 yaşındayken, o 29 yaşındayken tanıştık; bir aile istedik, birlikte bir şeyler yapmak istedik. Zaman geçtikçe sadece farklı şeyler istediğimizi fark ettik ve bir seçim yapmamız gerekti. Bu, o kişiyi sevmediğiniz anlamına gelmiyor.

Tom'dan ayrıldıktan sonra moda kariyeri büyük bir canlanma yaşayan süper model, eski eşinin kariyerinin evliliklerinin sona ermesiyle hiçbir ilgisi olmadığının altını çizerek; 'peri masalı' evliliklerinin yürümesi için 'elinden gelen her şeyi yaptığını' belirtti.

Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanmalarının gerçek sebebini açıkladı

"İKİSİYLE DE İLİŞKİM YOK"

Boşanmalarının ardından adı iki erkekle (Joaquim Valente ve Jeffrey Soffer) anılan Gisele Bündchen, her iki kişiyle de bir ilişkisi olmadığını söyleyerek; "Sanırım bu noktada, ne yazık ki boşanmış olduğum için, beni herkesle yakıştıracaklarından eminim" diye konuştu.