Cadde Gizem Karaca'dan tatil pozları! 'Açılış yapılmıştır'

Gizem Karaca'dan tatil pozları! 'Açılış yapılmıştır'

01.06.2023 - 20:19 | Son Güncellenme:

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca (30), tekne tatiline çıktı. Beyaz bikinisiyle verdiği pozlarını Instagram hesabından da yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü isme beğeni yağdı.

Gizem Karacadan tatil pozları Açılış yapılmıştır

''İçimdeki Fırtına'', ''Benim Hala Umudum Var'', ''İstanbul Sokakları'', ''Şampiyon'', ''Kara Sevda'', ''Baraj'', ''Alparslan: Büyük Selçuklu'' gibi yapımlarda rol alan ve 2011 Miss Turkey ikincisi seçilen Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Tescilli güzel evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Kemal Ekmekçi ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı son karelerle gündeme geldi.

Gizem Karacadan tatil pozları Açılış yapılmıştır

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Şimdilerde tekne tatili yapan Karaca, beyaz bikinisiyle verdiği pozlarını 3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yayınladı. Ünlü ismin ''Açılış yapılmıştır ama su çok soğuk'' notunu düştüğü karelerine beğeni yağdı. Takipçilerinden Karaca'ya, ''Çiller çok güzel'', ''Şahane çıkmışsın'', ''Çok iyi görünüyorsun'', ''Şu doğallığa bakın'' gibi yorumlar geldi.

Gizem Karacadan tatil pozları Açılış yapılmıştır