Cadde 'Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum!'

'Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum!'

16.12.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Buray, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Hayatına ve kariyerine dair açıklamalar yapan Buray, Tekin’in "Dış görüntüne önem verdiğini biliyorum" demesi üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum

Pop müziğin sevilen isimlerinden Buray (39), Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu olarak kariyerine ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Serhat Tekin’in, "Kız arkadaşın Ezgi Şenler bir oyuncu. Hiç işlerine karışır mısın? Mesela senaryolara bakar mısın?" sorusuna Buray, "Yok, karışmam. İşine saygı duyuyorum. O kendine yakışanı, en iyi gelen şeyi seçebilecek biri. Tavsiye verdiğimiz zamanlar oluyor işlerimizde. Destek veriyoruz birbirimize. Ezgi’nin geleceği çok parlak. Yetenekli biri" cevabını verdi.

Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum

"ZOR BİR HAYAT STİLİ"

"İleride evlilik haberini alır mıyız?" sorusuna da samimi bir yanıt veren ünlü isim, Şenler ile şu an mutlu bir ilişkileri olduğunu ve birlikte güzel anılar biriktirdiklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor. Zor bir hayat stili. Ama tabi büyük de konuşmak olmaz.

Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum

"SAĞLIĞIMA ÖNEM VERİYORUM"

Serhat Tekin’in "Dış görüntüne önem verdiğini biliyorum. Sporu hayatından eksik etmiyorsun" hatırlatması üzerine Buray, "Evet vücuduma ve sağlığıma önem veriyorum. Sahnedeki insanların güzel bir aura ve karizması olması lazım. Göbekli bir pop star tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum. Fit olmayı tercih ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Şarkıcı, "Yorumlara çok takılır mısın? Hakkında yazılan kötü şeylerden etkilenir misin?" sorusuna, "Kötü yorumlardan beslenen bir insanım. Eleştiriye açığım. Kırılan ve morali bozulan biri değilimdir. Beğenmeyen insanların eleştirilerini kaale alıp kendimi düzeltmeye çalışırım. O eleştiriler kurşun deliklerimi gösterir çünkü. Kendimi geliştirmem ve o delikleri kapamam için güzel fırsatlardır bunlar" şeklinde yanıt verdi.

Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum

"HİÇ SESİM KISILMADI"

Tekin’in "Senin konserlerine gidenlerin yorumları hep albümdeki gibi okuduğun yönünde. Performansın çok beğeniliyor" yorumu üzerine Buray, "Çocukluğumdan beri şarkı söylüyorum ve sahne için yaratıldığımı düşünüyorum. 9-10 gece üst üste konser yaptım ve hiç sesim kısılmadı. Ses kaslarım Arnold Schwarzenegger’in pazuları gibidir" ifadelerini kullandı.