Cadde Gocunmuyorum ekmek parası

Gocunmuyorum ekmek parası

30.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri 2014’te basına sızan Senem Kuyucuoğlu, bir kafede garson olarak işe başladı. Kuyucuoğlu, “Gocunmuyorum, ekmek paramı kazanıyorum” dedi.

Gocunmuyorum ekmek parası

Miss Turkey 2009’da Türkiye ikinci güzeli seçilen Senem Kuyucuoğlu, 2014’te basına sızan uyuşturucu kullandığı görüntüler yüzünden yaşadığı sıkıntılı günleri geride bıraktı. Modellik kariyerinde sert bir düşüş yaşayan model, Nişantaşı’ndaki Nova Bite isimli kafede garson olarak çalışmaya başladı. Kuyucuoğlu, “Dükkan açmayı düşünüyorum. Burası arkadaşımın, bir şeyler öğreneyim istedim. Gocunmuyorum, ekmek paramı kazanıyorum. Kendimi izole ettim. Çok temiz bir hayatım var ve her şey yolunda” dedi.

Haberin Devamı

Gocunmuyorum ekmek parası

Senem Kuyucuoğlu, röportajdan sonra müşterilere çay servisi yaptı.

‘Alın teri zormuş’

Garsonluğun zevkli olduğunu ifade eden model, “İnanın bu zamana kadar neden modellik yapmışım, bilmiyorum. Asgari ücret ne kadar haberim bile yoktu. Alın teri ne kadar zormuş onu öğrendim. ‘Nereden nereye?’ demedim hiçbir zaman. Gayet mutluyum. Bu ülkede modellik yapılmaz. Alacağım maaşın bir kısmını hayvanlara bağışlayacağım. Arkadaşımla net bir ücret konuşmadık ama alacağım para, bir günlük yemeğimi zor çıkartır” diye konuştu.

Gocunmuyorum ekmek parası