Cadde Gökhan Tepe'nin oğlu Denizhan iki yaşında

Gökhan Tepe'nin oğlu Denizhan iki yaşında

11.12.2021 - 17:36 | Son Güncellenme:

Gökhan Tepe ile Aylin Özer, 2016 yılında Aylin Özer ile nikah masasına oturmuş, çiftin ilk çocukları 2019'da dünyaya gelmişti. Ünlü şarkıcı ve eşi, iki yaşına basan Denizhan için sürpriz bir kutlama organize etti.

Gökhan Tepenin oğlu Denizhan iki yaşında

Gökhan Tepe, Denizhan'ın yeni yaşı için sosyal medya hesabından minik oğluna sarıldığı bir fotoğrafı paylaştı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, "İyi ki doğdun küçük bebeğim. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor. Canım oğlum yeni yaşın kutlu olsun. Seni çok seviyoruz. Annen ve baban" notunu düştü.

Gökhan Tepenin oğlu Denizhan iki yaşında

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"
Aylin Özer ise duygularını "Seninle tattığımız her şey daha bir başka oğlum. Seni çok seviyoruz. İnşallah hep mutlu ve umutlu bir insan olursun. Biz seni görmek, anlamak, içinden geleni hevesle hayatına yansıtman için elimizden geleni yapacağız bu hayatta. Umarım sen de büyüdüğünde insanlara öyle yaklaşan bir adam olursun. Dünyaların hep ışıl ışıl olsun" mesajıyla dile getirdi.

Instagram gönderisine 'analık notu' da düşen Aylin Özer, "İkinci yılda her şey daha kolaylaşıyor. Büyüdükçe zorlaşmıyor arkadaşlar bence. Çocuğu anlamaya çalışırsan suyun akışıyla hareketi öğreniyorsun. Bir de gerçekten o yıldırım etkisindeki ilk üç ayı hatırlamıyorsun! İnanılır gibi değil!" ifadelerini kullandı.

Gökhan Tepenin oğlu Denizhan iki yaşında