Cadde Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti'

Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti'

23.03.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bacağındaki şişlik artarak devam edince korkarak hastaneye giden usta sanatçı, iğne ve ilaç tedavisi görüyor.

Gönül Yazar hastanelik oldu Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti

Gönül Yazar'dan üzücü haber geldi. Ayağına pıhtı attığı anlaşılan 87 yaşındaki sanatçı, bir haftadır hastanede tedavi görüyor.

Haberin Devamı

LEBLEBİ BÜÜKLÜĞÜNDE PIHTI!

Taş Bebek'in sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Bacağına pıhtı atması nedeniyle yedi gündür hastanede tedavi görüyor. Doktorları, bacağındaki leblebi büyüklüğündeki pıhtıyı tamamen eritmeye çalışıyor" dedi.

Gönül Yazar hastanelik oldu Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti

"ÖLÜMDEN DÖNÜĞÜNÜ ANLATTI"

Gönül Yazar ile dün gece yaklaşık 1,5 saat telefonda konuştuğunu belirten Onur Akay, "Değerli sanatçımız Gönül Yazar, bir bacağının beş bacak gibi şiştiğini, önce geçer diye belli bir süre doktora gitmediğini ama bacağı şişmeye devam edince ve bacağına ellediğinde beton gibi sert olduğunu da görünce, korkarak hemen hastaneye gittiğini ve ölümden döndüğünü anlattı. İğne ve ilaç tedavileriyle durumunun iyiye gittiğini de öğrendiğim ve tüm sevenlerine selamlarını gönderen canım Gönül ablama acil şifalar, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gönül Yazar hastanelik oldu Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti