Cadde Gönül Yazar takipçilerini geçmişe götürdü

Gönül Yazar takipçilerini geçmişe götürdü

02.06.2021 - 19:41 | Son Güncellenme:

Sanat hayatı boyunca onlarca filmde rol alan ve birçok albüme imza atan Gönül Yazar (84), sosyal medyada hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Yazar, yıllar önce çıktığı Karayipler gezisinden bir kareyi yayınladı.

Gönül Yazar takipçilerini geçmişe götürdü

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, geçirdiği renkli hayatından ilginç anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.  Son olarak yıllar önce yaptığı Karayipler gezisinden bir kareyi yayınladı.

Haberin Devamı

Yazar, paylaşımına; "Her gece bir adadaydık. Dominic içlerinden en yoksuluydu, şimdi değişmiş. Burası Jamaica, restoranda etli yemekler geldi. Yiyemediğim için sebze pazarına gidip, kendime bir şeyler baktım" notunu düştü.

Gönül Yazar takipçilerini geçmişe götürdü

Türk Sanat Müziği'nin önemli seslerinden Gönül Yazar, rol aldığı Yeşilçam filmleriyle de hafızalara kazınan isimlerden biri olmayı başardı. Onlarca Yeşilçam filminde rol alan ve birçok başarılı albüme imza atan Gönül Yazar, şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Hayranlarıyla Instagram hesabı üzerinden hasret gideren 1936 doğumlu sanatçı, yaptığı nostaljik paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor.