Cadde Görevimiz Tatil oyuncuları kim? Görevimiz Tatil filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Görevimiz Tatil oyuncuları kim? Görevimiz Tatil filmi nerede çekildi, konusu nedir?

01.09.2021 - 18:35 | Son Güncellenme:

Demet Akbağ'ın başrolde yer aldığı komedi filmi Görevimiz Tatil, 2018 yılında vizyona girdi. Filmde, yaşam mücadelesi nedeniyle uzun yıllardır ailesine zaman ayıramayan, tatile çıkamayan Sıtkı'nın terapi sonrası ilk adımı atarak ailece tatil planı yapmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. İşte, Görevimiz Tatil oyuncu kadrosu, konusu...

Görevimiz Tatil oyuncuları kim Görevimiz Tatil filmi nerede çekildi, konusu nedir

Görevimiz Tatil filminin yönetmenliğini Murat Şeker yürütüyor. Senaryosunu da Ali Tanrıverdi ile birlikte Murat Şeker üstleniyor. Kadroda ise Demet Akbağ, Zafer Algöz ve Enis Arıkan gibi sevilen isimler bulunuyor. 

Haberin Devamı

GÖREVİMİZ TATİL KONUSU

Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır.

GÖREVİMİZ TATİL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde yapıldı. Ailenin şehir hayatını yansıtan sahneler İstanbul’da çekilirken yol sahneleri ve devam sahneleri İzmir’de gerçekleştirildi. İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan Birgi Mahallesi’nde yapılan çekimlerden sonra da Bayındır bölgesinde bazı sahnelerin çekimleri yapıldı.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Demet Akbağ
Zafer Algöz
Enis Arıkan
Sinan Çalışkanoğlu
Hakan Bilgin
Filiz Ahmet
Ali Keçeli
Deniz Altan
Sarp Akkaya
Özlem Türkad
Elif Gezen
Hande Katipoğlu
Yılmaz Gruda
Anıl Tetik