Cadde Grup İmera'nın klibine büyük ilgi

Grup İmera'nın klibine büyük ilgi

16.08.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

İmza attığı her projesiyle müzik listelerini alt üst eden Grup İmera, yeni albümünün 'Tükendim' isimli şarkısına çektiği klip izlenme rekoru kırıyor.

Grup İmeranın klibine büyük ilgi

2014 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Ena’ ile büyük ses getiren Grup İmera, 3 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Dio’ albümün ilk klibini en duygusal şarkısı 'Tükendim'e çekti.

Haberin Devamı

Boğaz'ın muhteşem manzarası eşliğinde çekilen klip kısa sürede çok beğenildi. Kilyos Tırmata Beach’de oldukça sade ve doğal bir atmosferde çekilen klipte, İmera kusursuz ses performansıyla ön plana çıkıyor.

13 GÜNDE 850 BİN İZLENDİ

Kendi kemik dinleyici kitlesini oluşturan Grup İmera’nın 'Tükendim' adlı şarkısına çektiği yeni video klip 3 Ağustos’ta müzikseverlerle buluştu. Şu ana kadar 850 bin kişi tarafından izlenen klip, her geçen saniye daha çok izlenmeye devam ediyor. İlk albümlerinden bu yana her şarkısıyla 100 milyon dinlenme barajına ulaşan grup, kendi rekorlarını geçecek gibi görünüyor.

SADE VE DOĞAL BİR KLİP

Grup üyeleri Hüseyin Ulusan, Merve Büyüktaş ve Yıldıray Yanlı, doğallığı tercih ettikleri kliple ilgili, “Yerler çimen olunca ayakkabılarımızı çıkardık. Çekimler sırasında da bir daha giyinmeye üşendik. Kliplerimizi olabilecek en doğal ve sade şekilde çekmeye çalışıyoruz. Kurguya girmeden az sahneli klipler tercih ediyoruz. Bizim klibimizi izleyen herkes, bunu bende yapabilirim diye düşünmeli” şeklinde konuştular.

Haberin Devamı

Söz ve müziği Hüseyin Ulusan’a ait olan “Tükendim” isimli şarkının aranjesini Yıldıray Yanlı yaptı.