Cadde Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti!

Gülcan Arslan'ın yeni stili dikkat çekti!

26.12.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Gülcan Arslan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir arkadaşı ve köpeği ile birlikte kahve içmeye geldiğini söyleyen Arslan'ın, uzun saçlarını kestirip sarıya boyatmasıyla bambaşka birine dönüştüğü görüldü.

Gülcan Arslanın yeni stili dikkat çekti

'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Arka Sokaklar' gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Gülcan Arslan, daha önce arkadaşlarıyla gittiği tatilde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamıştı. Ancak ikilinin birlikteliği çok uzun sürmemişti.

Haberin Devamı

Hayatında uzun süredir kimsenin olmadığı bilinen Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edilmişti.

BİRLİKTE DANS ETTİLER

İkilinin davet boyunca hep yan yana oldukları, sahnede olan Kenan Doğulu şarkıları eşliğinde dans ettikleri öğrenilmişti.. Gecenin hemen ertesi günü Teoman, kişisel sosyal medya hesabından Gülcan Arslan’ın dans ettiği anları paylaşmıştı. 

Gülcan Arslanın yeni stili dikkat çekti

TEOMAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Aşk iddiası sonrası ilk açıklama Teoman'dan gelmişti. 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden Zeyno adında bir kızı olan Teoman, ünlü oyuncuyu tanımadığını söyleyerek şaşırtmıştı.

Gülcan Arslanın yeni stili dikkat çekti

"BİRAZ YÜRÜDÜK"

Gülcan Arslan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir arkadaşı ve köpeği ile birlikte kahve içmeye geldiğini söyleyen Arslan, “Hava güzel biraz yürüdük. Köpeğimi de gezdirdim. Kahve de içtik. Birazdan eve doğru gideriz” dedi.

Gülcan Arslanın yeni stili dikkat çekti

Haberin Devamı

YENİ STİLİ DİKKAT ÇEKTİ

Uzun saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatan oyuncunun değişimini görenler şaşkına döndü. Yeni yıl hakkında da konuşan Arslan, “Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum.  Aslanın yeni stili dikkat çekti.

Gülcan Arslanın yeni stili dikkat çekti