Cadde Güllerin Savaşı 35. bölümde Gülru gerçeğin peşinde-izle

Güllerin Savaşı 35. bölümde Gülru gerçeğin peşinde-izle

11.03.2015 - 10:34 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Güllerin Savaşı 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Gülru şaşırtıcı bir gerçeğin peşinden gidiyor. Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Güllerin Savaşı 35. bölümde Gülru gerçeğin peşinde-izle

Gülru, Halide'nin söyledikleriyle allak bullak olmuştur ve gerçeklerin peşine düşer. Bu arada Cihan ise Ömer'in, yatak odalarına girmesine tahammül edememektedir. Gülfem, Halide'nin hareketlerine anlam veremez. Şevket'in ise başı belaya girer.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı, heyecanla beklenen yeni bölümü ile 14 Mart Cumartesi 20:00'de Kanal D'de!

Güllerin Savaşı son bölümde: Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder.

Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder. Gülru, dayanılmaz bir aşk acısı ile kıvranırken Ömer ve Gülfem’in köşkte yaşama kararı almasıyla Cihan’ın da dengesi tamamen bozulur.

Kalbindeki derin acıyı herkesten saklamaya çalışan Gülru, kendini çizimlerine verirken Ömer ise Gülru’nun canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Aşkını nefretle bastıran Ömer’in attığı beklenmedik adım onu zor durumda bırakırken büyük bir gerçek bir anda gün yüzüne çıkar.

GÜLLERİN SAVAŞI 35. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Yapım : MED Yapım

Yapımcı : Fatih Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Direnç Aksoy

Yönetmen : Emre Kabakuşak

Senaryo : Meryem Gür

Görüntü Yönetmeni : Atakan Küçükparlak

Sanat Yönetmeni : Hakan Sur

Müzik : ENC

Oyuncular : Damla Sönmez (Gülru), Barış Kılıç (Ömer), Canan Ergüder (Gülfem),Yiğit Kirazcı (Mert),Sercan Badur (Cihan),Arif Pişkin (Şevket),Meltem Pamirtan (Mesude),Uğur Kurul (Taner), Münire kseApaydın (Mebrure),Serap Aksoy (Cahide), Berk Yaygın (Yener),Zeynep Köse (Yonca), Feyza Civelek (Çiçek), Pınar Afşar (Ayla), Güzin Alkan (Naciye), Aslı İçözü (Halide)