Cadde Güllerin Savaşı son bölümde dengeler bozuldu-izle

Güllerin Savaşı son bölümde dengeler bozuldu-izle

09.03.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının sevilen dizisi Güllerin Savaşı son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi akşamı 34. bölümü ile yayınlanan dizide köşkte durumlar iyice karıştı. Gülfem ve Gülru arasındaki rekabet kızıştı. İşte Güllerin Savaşı son bölümde izleyemediğiniz detaylar..

Güllerin Savaşı son bölümde dengeler bozuldu-izle

Güllerin Savaşı 34. Bölüm de: Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder.

Haberin Devamı

Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder. Gülru, dayanılmaz bir aşk acısı ile kıvranırken Ömer ve Gülfem’in köşkte yaşama kararı almasıyla Cihan’ın da dengesi tamamen bozulur.

Kalbindeki derin acıyı herkesten saklamaya çalışan Gülru, kendini çizimlerine verirken Ömer ise Gülru’nun canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Aşkını nefretle bastıran Ömer’in attığı beklenmedik adım onu zor durumda bırakırken büyük bir gerçek bir anda gün yüzüne çıkar.

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM İZLE

Yapım : MED Yapım
Yapımcı : Fatih Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Direnç Aksoy
Yönetmen : Emre Kabakuşak
Senaryo : Meryem Gür
Görüntü Yönetmeni : Atakan Küçükparlak
Sanat Yönetmeni : Hakan Sur
Müzik : ENC
Oyuncular : Damla Sönmez (Gülru), Barış Kılıç (Ömer), Canan Ergüder (Gülfem),Yiğit Kirazcı (Mert),Sercan Badur (Cihan),Arif Pişkin (Şevket),Meltem Pamirtan (Mesude),Uğur Kurul (Taner), Münire kseApaydın (Mebrure),Serap Aksoy (Cahide), Berk Yaygın (Yener),Zeynep Köse (Yonca), Feyza Civelek (Çiçek), Pınar Afşar (Ayla), Güzin Alkan (Naciye), Aslı İçözü (Halide)