Cadde Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar

05.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İş insanı Gökhan Göz ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu, son olarak olaylı bir şekilde ilişkisini bitirmişti. Geçtiğimiz aylarda kalbini aşka kapatmadığını söyleyen Göz ile Saraçoğlu cephesinden yeni haber geldi. İlişkilerine bir şans daha veren ikili, önceki gece Şile'de bir mekanda görüntülendi. Birlikte eğlenen ünlü çift, DJ kabinine geçerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Mekanı el ele terk eden sevgililer, muhabirlerin sorularını yanıtlamadı.

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı DJ kabininde romantik anlar

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
'Doya Doya Moda' programı ile ekranlarda boy gösteren Gülşah Saraçoğlu ile iş insanı Gökhan Göz, geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Ünlü modacı, ayrılık sonrası evinde arkadaşlarıyla eğlenen Gökhan Göz'e, Instagram hesabı üzerinden canlı yayında küfürler yağdırmıştı. Saraçoğlu, ardından "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim" demişti.

Haberin Devamı

"BİR DAHA TEKRARI OLMAYACAKTIR" 

Kısa süre sonra sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye başlayan ikili, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmemişti. Saraçoğlu, geçtiğimiz hafta evlilik kararı aldığı Gökhan Göz'le dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. Ünlü modacının sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Günlerdir sessizliğimi bozmuyorum. Çünkü konu benim konum değil ve son derece mide bulandırıcı bir konu. Sebep ise adı geçen kadının, böyle meshepsizliklerinin içinde olmak istemediğim içindir... Sevgilim olan Gökhan Bey ile evlilik kararı almıştık geçtiğimiz çarşamba günü. Her şey hazırdı ve gerçekleşmedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden, sahte kimlikler, inkar edilen bir nikah ve en acısı bir anne olarak üzülerek söylüyorum ki; inkar edilen ortada iki evlat. Ne kadar acı. Diyecek bir şey yok çünkü son derece saygı, sevgi içerisinde olduğum ilişkimden sadece bu sebep yüzünden ayrılıyorum. Kimseye de bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadım. Sadece Gökhan Bey'in ve şahsımın itibarı zedelenmemesi adına ve Gökhan Bey'in bana 'Kimi arıyorsan ara, bu durumu çözersen sen çözersin' demesi üzerine bir takım görüşmeler yaptığım doğrudur. Bilirsiniz ki ben kimsenin arkasından iş çevirmem. Çünkü yıllardır her zaman dobralığım ve dürüstlüğümle beni tanıdınız ve sevdiniz. Her şey buraya kadarmış, bir daha tekrarı olmayacaktır.

Berdan Mardini ile evliyken kendisiyle aşk yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler ile bir küs bir barışık olan Gökhan Göz, daha önce defalarca kez ayrıldığı modacı Gülşah Saraçoğlu'na döndü.

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı DJ kabininde romantik anlar

AŞK YENİDEN

Birkaç ay önce geçmişte yaşanan her şeyi unuttuğunu söyleyen ve kalbinin aşka açık olduğunu ifade eden Göz, önceki akşam Saraçoğlu ile birlikte Şile'de bir mekanda objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Önce birlikte eğlenen ünlü çift, sonrasında  DJ kabinine geçerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Çıkışta ise mekanı el ele terk eden sevgililer, soruları yanıtsız bırakarak oradan ayrıldı.

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı DJ kabininde romantik anlar

EVİ DAĞITMIŞTI!

Öte yandan Gülşah Saraçoğlu, daha önce de Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. İş adamı da, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak, "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.