Cadde Gülşen isyan etti: Yeter artık! Çocuk var yanımda

Gülşen isyan etti: Yeter artık! Çocuk var yanımda

15.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yaz sezonunda konserden konsere koşan Gülşen Çolakoğlu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Sipariş verdiği kıyafetleri almak için modacı Hakan Yıldırım'a gelen popçu, yolda kalan bir araç nedeniyle bir süre park yerinden çıkamayınca gerildi ve sinirini basın mensuplarından çıkardı.

Gülşen isyan etti: Yeter artık Çocuk var yanımda

Gülşen Çolakoğlu, modacı Hakan Yıldırım'a sipariş verdiği kıyafetleri Nişantaşı’na almaya geldiği sırada objektiflere yansıdı. 47 yaşındaki şarkıcı, arabasını park edince olanlar oldu.

Haberin Devamı

GÜLŞEN ÇOK SİNİRLENDİ

Bir VIP araç yolun ortasında bir anda stop etti ve çalışmadı. Gülşen, tam da arabasının bulunduğu yerde arıza olunca park yerinde kaldı. Bu sırada aracını almak için gelen sanatçı, adeta deliye döndü.

Gülşen isyan etti: Yeter artık Çocuk var yanımda

Çok sinirlenen Gülşen, bunun acısını yanında bulunan bir kız çocuğu ile kendisini görüntüleyen basın mensuplarından çıkardı.

"YETMEDİ Mİ ALDIĞINIZ GÖRÜNTÜ?"

Ünlü popçu, illerini yapan muhabirlere, “Yeter artık çekmeyin. Çocuk var yanımda. Yetmedi mi aldığınız görüntü?” diyerek isyan etti.

Gülşen isyan etti: Yeter artık Çocuk var yanımda

NİŞANTAŞI STİLİ

İddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gülşen'in, pembe renkli saçları ve parmak arası terlikli sokak stili dikkat çekti.

Gülşen isyan etti: Yeter artık Çocuk var yanımda