Cadde Gülşen'den siyah-beyaz ayna pozu

Gülşen'den siyah-beyaz ayna pozu

01.12.2021 - 20:05 | Son Güncellenme:

Cesur sahne kıyafetleriyle ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Gülşen, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Bir çocuk annesi ünlü şarkıcı, ayna selfiesi ile dikkat çekti.

Gülşenden siyah-beyaz ayna pozu

Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evliliği olan Gülşen, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Son dönemde sahne kostümleri ve giyim tarzıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı, bu kez Instagram üzerinden yayınladığı kare ile gündem oldu.

Haberin Devamı

Instagram hesabında 1.6 milyon takipçisi bulunan Gülşen, boğazlı kazağı, içi kürklü montuyla çektiği ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 45 yaşındaki ünlü şarkıcının paylaşımı, büyük ilgi gördü.

Gülşenden siyah-beyaz ayna pozu

SEDA SAYAN VE SİMGE SAĞIN'DAN ÖVGÜ GELDİ
Öte yandan geçtiğimiz hafta Ankara'da hayranlarının karşısına çıkan Gülşen, iddialı kıyafetiyle yine beğeni toplamıştı. Ünlü ismin, Instagram'dan paylaştığı konser fotoğraflarına kısa sürede on binlerce beğeni gelmişti.

Şarkıcının konser fotoğraflarına ünlü isimler de yorum yapmıştı. Seda Sayan, Gülşen'in paylaşımına "Çok iyi" yorumunu yaparken, Simge Sağın ise " Barbie bebek" ifadesini kullanmıştı.