Cadde Gülsim Ali'den 'Barbie' tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum!

Gülsim Ali'den 'Barbie' tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum!

29.07.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Oyuncu Gülsim Ali ile meslektaşı Aslıhan Güner, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gülsim Ali, son günlerde sosyal medyada gündemden düşmeyen 'Barbie' akımı hakkında konuştu.

Gülsim Aliden Barbie tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülsim Ali "Annem ile birlikte Bodrum ve Kapadokya'yı gittik. Kültür turizmi yaptık. Ailem Bulgaristan'da yaşıyor bildiğiniz gibi, zor oluyor onlardan uzakta yaşamak. İyi ki Aslıhan gibi arkadaşım var" dedi.

Haberin Devamı

"AZ İNSAN ÇOK HUZUR"

Aslıhan Güner ise "Bizim sektörde arkadaş olabilmek çok zor. Ego ile aynı doğrultuda bir iş yapıyoruz. Bunu kimse inkar edemez. Oyunculuk egoların doğru yönetilmesi ile orantılı. Tanınmak psikolojiyi ciddi derecede bozacak bir şey. Önemli olan bunu doğru yönetebilmek. Benim etrafımda çok az insan var. Az insan çok huzur" ifadelerini kullandı.

Gülsim Aliden Barbie tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum

"İŞ BİTİNCE ARKADAŞLIK DA BİTİYOR"

"Sektörde karşıladığınız garip durumlar var mı?" sorusuna Gülsim Ali, "İş bitince arkadaşlık bitiyor. Takipten çıkıyorlar. Bu tarz şeylerle çok karşılaşıyoruz" cevabını verdi.

"BEDEN OLUŞUMU DAYATILMASINI HOŞ BULMUYORUM"

28 yaşındaki oyuncu, son Barbie akımı hakkında ise "Beden oluşumunun bu şekilde dayatılmasını çok hoş bulmuyorum. Pembe rengi çok seviyorum ama bu akımdan sonra pembe giymeye korkar oldum açıkcası" şeklinde konuştu.

Gülsim Aliden Barbie tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum