Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

04.10.2012 - 19:17 | Son Güncellenme:

Kahvaltısıyla iddialı Nakkaş Restoran, Cumhuriyet Köy’deki bahçesinde hormon ve zirai ilaç kullanmadan ürettiği sebze ve meyvelerini misafirlerine sunuyor.

GÜNÜN MEKÂNI

NAKKAŞ

Haberin Devamı

Serpme kahvaltıda doğal lezzet arayanlara hitap eden mekânda, geleneksel Türk mutfağı tatlarının keyfini çıkartabilirsiniz. Sıcaklarda; Cumhuriyet Köy’den temin edilen köy yumurtasıyla hazırlanmış peynirli, mantarlı omletlerin ve tercihe göre sucuklu, kavurmalı ve haşlamadan oluşan yumurta çeşitlerinin tadına bakabilirsiniz. Patatesli, ıspanaklı ve peynirli gözlemeleriyle dolu dolu bir serpme kahvaltı sofrası hazırlayan Nakkaş Restoran, beş farklı lezzette ekmek çeşitleriyle de sofraya renk katıyor.
Adres: Gümüşyolu Cad. Eski Taş Ocağı Sokak No: 27, Nakkaştepe
Tel: 0 216 495 65 15

GÜNÜN ALBÜMÜ

ORGANİZE OLUYORUZ VOLUME II

Türkçe sözlü rap müziğinin önemli isimlerini bir araya getiren ‘Organize Oluyoruz’ albüm serisinin ikincisi, müzik marketlerdeki yerini aldı. Hiphoplife.com.tr ve Pasaj Müzik işbirliğiyle yayınlanan çalışma, Türkiye’de rap müziğinin kat ettiği yolu gözler önüne seriyor. 52 farklı ismin
22 parça seslendirdiği albümde, Ayben kadın rapçileri temsil ediyor. Ayben’in seslendirdiği parçada ona eşlik eden isimse, rap müziğin en eski isimlerinden Sahtiyan. Albümde yer alan diğer isimlerden bazıları şunlar: Cartel grubunun elemanlarından Erci E, Makale grubundan Kadir, Summer Cem, Defkhan, Prody Cem, Pit10, Sansar Salvo, Yener Çevik, DJ Argub, DJ Kano, Taha Player, Grejuva, Grup Ses Beats.

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

TAŞ

Okurların Beyaz Manto adlı fanzinden ve çeşitli dergilerdeki yazılarından tanıdığı şair Enis Akın’ın son şiir kitabı, Pan Yayıncılık’tan çıktı. Farklı yayınevlerinden yayımlanan ‘Hiç Ama Birini’, ‘Öyleyse Ayrılalım’, ‘Puşt Ahali’ isimli kitaplarını içeren ‘Taş’, Enis Akın’ın ilk şiirlerini kapsıyor.
Pan Yayıncılık, 17.50 TL.