Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

14.10.2012 - 19:21 | Son Güncellenme:

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, ekim ayı boyunca misafirlerine Çırağan Sarayı’nın birinci katında, Boğaz manzarasına sahip Tuğra Restaurant&Lounge’da özel güveç mönüsü sunuyor.

GÜNÜN MEKÂNI

TUĞRA RESTAURANT & LOUNGE

Haberin Devamı

Güveçin farklı ve lezzetli seçeneklerinin sunulduğu bu mönüde; ‘sebze turşuları eşliğinde güveçte pastırmalı kuru fasulye’, ‘domates, sivri biber ve kuru hurma eşliğinde servis edilen, bal kabaklı, patlıcanlı, sarımsaklı, kendi suyunda pişilmiş kuzu incik’ ve ‘güveçte meftüne’ gibi lezzetler yer alıyor.
Adres: Yıldız Mah. Çırağan Cad. Beşiktaş
Tel: 0 212 236 73 33

GÜNÜN KiTABI

RIZANIN İMALATI

Tam ve güncellenmiş haliyle okuyacağınız ‘Rızanın İmalatı’, kitle medyasının işleyişini bir propaganda modeli kurarak aydınlığa kavuşturuyor. Bir yandan bu işleyişi belirleyen asli bileşenler tanımlanırken, diğer yandan somut olaylar ele alınarak kurulan modelin geçerliliği test ediliyor. ABD kitle medyasının, örneğin düşman ve uydu ülkelerdeki insan hakları ihlalleri kurbanlarına ya da seçimlere, Hindiçin Savaşları’na ve Mehmet Ali Ağca’nın tetikçi rolü aldığı Papa suikastine yaklaşımı çözümleniyor ve modelin öngörülerinin yanlışlanıp yanlışlanmadığına bakılıyor. Kitabı dikkatle okuyan herkes, doyurucu bir medya analizi ve eleştirisi yapmak için gerekli temel kavramsal donanımı elde edecek.
BGST Yayınları, 35 TL.

Haberin Devamı

GÜNÜN SERGiSi

KONUŞMALAR

Harmony Sanat Galerisi önceki gün Ercüment Tarhan’ın resim sergisini açtı. 1956 Iğdır doğumlu olan sanatçı, 1983 yılında M.S.Ü. G.S.F Resim Bölümü Neşet Günal-Neş’e Erdok Atölyesi’nden mezun oldu. Sanatçının ‘Kıyı ile Konuşmalar’ ve ‘Bahçe ile Konuşmalar’ dizilerinin izlenebileceği ‘Konuşmalar’ sergisi
11 Kasım’a kadar devam edecek. Tarhan geleneksel plastik dilden ödün vermeden gerçekleştirdiği
25 yıllık resim serüveninde, tanıklık ettiği hayatın izlerini sürüyor.