Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

17.06.2013 - 19:59 | Son Güncellenme:

BEEVES STEAKHOUSE

GÜNÜN MEKÂNI

“Etin en iyi kırmızısı” sloganıyla hizmet veren mekân, steak mutfağının merkezi Arjantin’de eğitim almış ustalarla çalışıyor. Protein değeri yüksek, yüzde 3 yağ oranlı süt dana sırt, taze baharatlı lokum ve taze baharatlı bonfile çeşitlerini deneyebilirsiniz. Mekânın spesiyalitesi, ‘flank steak’, ‘dry-aged steak’, ‘Beeves soslu burger’ ve süt danasından yapılan ‘dallas steak’.
Adres: Kazım Özalp Sok. No: 60 Şaşkınbakkal Tel: 0 216 411 35 15

Haberin Devamı

GÜNÜN ALBÜMÜ

KAYA (PLAK VERSİYON)

Bob Marley&The Wailers

Bob Marley’nin diskografisindeki en önemli albümlerden üçüne yeniden master yapıldı ve orijinal LP’sine benzeyen şekilde ambalajlandı. Kendinden sonra çıkarılan ‘Uprising’ ve ‘Survival’ albümlerinin ilham kaynağı olarak nitelendirilen ‘Kaya’, dünyanın en ünlü reggae müzisyeni Bob Marley’nin ‘Easy Shanking’ ve ‘Is This Love’ gibi klasikleşmiş hitlerini içeriyor. 52 TL.

GÜNÜN KiTABI

DAHİLER

Modern dünyayı şekillendiren büyük bilginlerin zihinlerine ve yaşamlarına ışık tutan kitap, okuyucuları teknoloji tarihinde yolculuğa çıkarıyor. İsimleri tarihe mal olmuş
28 dehanın yaşam öyküleri, Johannes Gutenberg’in baskı makinesi, James Watt‘ın buhar makinesi, George Eastman’ın Kodak fotoğraf makinesi ve Alan Turing’in bilgisayarı gibi icatlarla birlikte anlatılıyor. Etkileyici görsellerle süslenen kitapta
10 nadir belgenin tıpkıbasımlarını görebilirsiniz.
İş Bankası Kültür Yayınları, 48 TL.

Haberin Devamı

GÜNÜN DVD’Si

LINCOLN (BLU-RAY)

Steven Spielberg’den görkemli bir tarihi dram. Daniel Day Lewis, Oscar ödüllü performansıyla Amerikan Başkanı Abraham Lincoln’e hayat veriyor. Başkanlığının son aylarında, iç savaş nedeniyle bölünmüş parlementoyu, köleliği sonsuza dek kaldırmak için ikna etmeye çalışıyor ve tarihi değiştirecek bu karar için her şeyini ortaya koyuyor. Sally Field ve Tommy Lee Jones’un da Oscar’a aday gösterilen performanslar sergilediği film, seyirciyi tarihin en zorlu dönemlerinden birine sürüklüyor. Tiglon, 50 TL.