Cadde GÜNÜN MEKANI

GÜNÜN MEKANI

13.12.2011 - 22:20 | Son Güncellenme:

Son yıllarda dünyayı etkisi altına alan moleküler gastronominin örneklerinin sergileneceği

GÜNÜN MEKANI

VOX BRASSERIE

Haberin Devamı

Son yıllarda dünyayı etkisi altına alan moleküler gastronominin örneklerinin sergileneceği VOX mutfağı, sağlıklı ve yenilikçi damak tadının hakim olduğu mönüsüyle, yeme-içme dünyasındaki yerini aldı. Kaliteli müzik eşliğinde yemek yemenin özlemini çekenler için önerebileceğimiz mekanın şefliğini Danimarkalı Gilbert Samanyan yapıyor.
Adres: Etiler-Alkent Tel: 0 212 351 12 13

GÜNÜN ETKiNLiĞi

UBOR METENGA BULUŞMALARI

Güncel Türk edebiyatının önemli isimlerinden Murat Gülsoy, Yekta Kopan ve Ayfer Tunç’la İKSV Salon’da edebiyat günleri devam ediyor. Can Yayınları işbirliğiyle süren Ubor Metenga, bu kez üç yazarın da yakın dostu olan, beklenmedik ölümüyle üzen Yücel Balku için düzenlenecek. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak, Yücel Balku’nun ‘Sükut Ayyuka Çıkar’ kitabının yorumlanacağı oturum, her zaman olduğu gibi ücretsiz.

Haberin Devamı

GÜNÜN ALBÜMÜ

LISZT NOW/Lang Lang

Günümüzün en ilham veren ve yetenekli müzisyenlerinden, ‘Time’ dergisinin ‘dünyadaki en etkili 100 isim’den biri olarak seçtiği Lang Lang’in canlı performansı bu albümde. Lang Lang, 2008 Pekin Olimpiyatları’nın açılışında 5 milyar kişinin önünde çıkmış ve 50’nci Grammy Ödül töreninde Herbie Hancock ile sahne almıştı. ‘Liszt Now’albümünde, “Beni en derinden etkileyen piyanist” dediği Franz Liszt’in eserlerini yorumluyor. Kayıt Londra’da düzenlenen iTunes festivalinde yapılmış, hatta 12 HD kamerayla filme de alınmıştı. Albüm, 70 dakikalık özel Lang Lang belgeselini de içeriyor.

Yazarlar