Cadde Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil!

Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil!

29.12.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

'Aşka Sürgün', 'Hokkabaz', 'Avrupa Yakası', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Bay Yanlış' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Gürgen Öz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, birçok diziyi reddetme sebebini açıkladı.

Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil

2001 yılında 'Aşkım Aşkım' dizisi ile dizi kariyeri başlayan, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı 'Boğa Boğa' filminde rol alan Gürgen Öz, yeni projesi hakkında bilgi verirken, komedi türündeki yapımlara karşı artık olumsuz bakış açısına sahip olduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

"GÜZEL BİR İŞLE SEVENLERİMLE BULULACAĞIM"

Nişantaşı'nda basın mensuplarıyla sohbet eden 45 yaşındaki oyuncu, "Güzel gelişmeler olacak. İmza atmadan kesin bir şey söylemeyeyim ama ana akım ya da dijitalde yakın zamanda güzel bir işle sevenlerimin karşısında olacağım" açıklamasını yaptı.

Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil

KOMEDİ YAPIMLARI ARTIK KALİTELİ DEĞİL"

'Televizyon Makinası' adlı talk show programında canlı yayın doğaçlama performansları sergileyen Gürgen Öz, "Oyuncular çok tatminsiz, ben de öyleyim. Birçok dizi projesini reddettim. Komedi artık çok bel altına indi, kaliteli değil. Ben bunun bir parçası olmak istemiyorum. Komedi bel altı espri yapmak değil" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil