Cadde Güzel Köylü son bölümünde neler oldu?

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu?

22.10.2014 - 09:12 | Son Güncellenme:

Cemal ile Gül arasındaki aşkın anlatıldığı dizi Güzel Köylü bu akşam yep yeni bir bölümle Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Reytingleri yüksek olan dizi bu haftada yine kaldığı yerden devam etti. Son bölümde Cemal ile Gül arasındaki buzlar erimek üzereyken, yeni olaylar yaşandı.

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu

Star TV'nin iddialı dizisi Güzel Köylü 22 Ekim Çarşamba günü (bu akşam) saat 20.30'da ekrana gelecek. Gitmeye kararlı olan Cemal’i babası dışında hiç kimse durduramamıştır. Köydeki herkes onun gittiğini sanmaktadır. Gül ise Cemal’e gitmemesi konusunda yaptığı baskı ve uğraşlardan sonra epey incinmiştir. Bu yüzden de gurur yapar. Cemal ona geri döndüğünde Gül’ün sevdası yerine incinmiş ve yara almış onurunu bulur. Gül, Cemal’den bunun acısını çıkartmaya karar verir. Bu durumda en karlı çıkan Kaan olmuştur. Gül ile arkadaşça tekrar yakınlaşmaya başlar.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM



PARALAR ÇALININCA ORTADA KALIR

Kamuran ise, Cemal’in Gül’e aşık olduğunu duyunca köyü terk etme kararı alır. Sanki söz vermiş gibi sırayla herkes köyü terk etmeye kalkmaktadır. Biriktirdiği paraları küçük bir bohçaya koyan Kamuran, bohçayı çaldırınca ummadığı olaylar başına gelir. Cebinde hiç parası kalmayan Kamuran, meteliksiz halde sokaklarda dolaşırken sürpriz bir isimle karşılaşır.

18. YENİ BÖLÜM



GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİNDE KİM KİMİ CANLANDIRIYOR?

Gül – Gizem Karaca, Cemal
Berk Cankat, Nihal
Simge Selçuk, Celal
Tolga Ortancıl, Ayten
Zeynep Eylül Demirpehlivan, Sude
Su Kutlu, Zafer
Ali Erkazan, Yusuf
Ali İpin, Hüsnü
Ahmet Mümtaz Taylan, Sultan Ana
Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan, Kaan
Mehmet Ali Nuroğlu, Kamuran
Esin Civangil, Deniz Baytaş, Erkan Sever, Toygan AvanoğluUğur Biçer, Ömür Özdemir.

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu