Cadde Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum!

Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum!

21.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, yıllar önce ayrıldığı eski nişanlısı Brad Pitt ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eski aşkına saygı duyduğunu ve aktörün büyük hayranı olduğunu söylerken; dört sene önce evlendiği eşinin arkadaşlıklarına saygı duyduğunu da belirtti.

Gwyneth Paltrowdan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, meslektaşı ve eski nişanlısı Brad Pitt ile 'yıllar içinde hep iletişim halinde kaldığını' söyledi. Entertainment Tonight ile konuşan 50 yaşındaki aktris, üç yıllık bir ilişkiden sonra 1997'de nişan attığı Pitt ile olan arkadaşlığını nasıl yeniden canlandırdığını şöyle açıkladı:

Haberin Devamı

İlk ayrıldığımızda bir süre arkadaş değildik, ama sonra bir şekilde geri dönüş yolumuzu bulduk. Bu muhtemelen yaklaşık 18 ya da 19 yıl önceydi. Sonra yıllar boyunca bir şekilde hep iletişim halinde kaldık.

Gwyneth Paltrowdan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum

"BÜYÜK BİR HAYRANIYIM"

DailyMail'de yer alan habere göre; 'Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) yıldızı, 58 yaşındaki Pitt'e büyük saygı duyduğunu da açıkça belirtti. "Brad'e bayılıyorum" diyen Paltrow, "O harika bir insan, çok yaratıcı ve çok iyi biri. Onu gerçekten seviyorum. Büyük bir hayranıyım" ifadelerini kullandı.

Oscar ödüllü aktris, eşi Brad Falchuk'tan eski sevgilisiyle iletişimde kaldığı için hiçbir zaman tepki görmediğini söyledi ve eşini, 'en az yargılayıcı, en güvenilir adam' olarak nitelendirdi. Ünlü isim ayrıca dört yıl önce evlendiği Falchuk'un, kendisinin ve Pitt'in paylaştığı arkadaşlığa 'tamamen saygı duyduğunu' düşündüğünü aktardı.

İKİSİNİN DE İKİ ÇOCUĞU VAR

Paltrow'un, 2003'te evlenip 2016'da boşandığı Chris Martin'den Apple adına bir kızı ve Moses adında bir oğlu bulunuyor. 2018'de evlendiği Brad Falchuk'ın ise Suzanne Bukinik ile 1994-2013 arasında süren evliliğinden Isabella ismini verdiği bir kızı ve Brody isimli bir oğlu var.

Haberin Devamı

"MELEĞİM, HAYATIMIN AŞKI"

Gwyneth Paltrow ve Brad Pitt, 1995'te vizyona gerilim filmi 'Seven'da (Yedi) birlikte rol almıştı. 1994'te film setinde tanışan ikili kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı.

1996 yılındaki Altın Küre Ödül Töreni'nde Brad Pitt sahneye çıkıp sevgilisine, "Meleğim, hayatımın aşkı" diye hitap ederek evlenme teklif etmişti. İkilinin başlarda dolu dizgin devam eden ilişkileri, 7 ay süren nişanlılık döneminin ardından 1997'de ayrılıkla sonuçlanmıştı.

Gwyneth Paltrowdan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum

"BRAD BENİM İÇİN FAZLA İYİYDİ"

Aradan yıllar geçmesine rağmen yaşadıklarını asla unutmayan eski sevgililer, 2015 yılında yeniden gündeme gelmişti. O tarihte verdiği bir röportajda Gwyneth Paltrow şunları söylemişti:

Brad'e çok aşıktım. Muhteşemdi, çok tatlıydı. Ayrıldığımızda babam üzüntüden perişan oldu. Ancak sonuçta Brad ile tanıştığımda 22 yaşında bir çocuktum. Aklımı başıma almam için 40 yaşıma gelmem gerekiyordu. 22 yaşındayken evlenme kararı alamazsınız. Ben de hazır değildim. Ayrıca Brad benim için fazla iyiydi.