Cadde Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!

Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!

13.03.2024 - 09:45 | Son Güncellenme:

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.

Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor

Bir dönem adı Kerem Bürsin ile anılan Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine, "Kerem Bürsin'le hep arkadaştık. Özel hayatım bana kalsın. Birileri var, olabilir. Özel hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ÇOK EĞLENİYORDUK"

'Ya Çok Seversen' dizisindeki partneri Kerem Bürsin hakkında konuşan oyuncu "Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk, güzeldi ve çok eğleniyorduk, enerjisi iyi geldi bana" demişti.

Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor


GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORLAR

Son olarak Hafsanur Sancaktutan’ın Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile flört etmeye başladığı ortaya çıktı. İddiaya göre; ikilinin birbirini tanıma aşamasında olduğu öğrenildi. Çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.

Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor

"SENARYOYA HİZMET EDİYORSA YAPARIM"

Öte yandan 'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki iddialı sahnesiyle yeniden gündeme gelen ünlü isim, "Karakterimin adı Berlin'di. Büyük bir tesadüf, Hülya Avşar zamanında yapmış bunu bilmiyordum. Sonrasında onun röportajını da dinledim. Yapılması gerekiyordu. Bir yerde senaryoya hizmet ediliyorsa, gereksiz de bir şey değilse yapılır. Ana akıma böyle bir iş olsa çocuklar da izleyeceği için böyle bir sahneyi oynamak istemem. Dijital olunca işin gereği oynamam gereken sahneyi oynadım. Oyunculukla alakalı sınırım her zaman var. Hitap ettiği kitle çok önemli. Bu sahne gerçekten gerekli mi? Karakterin derinliğinde bir şey ifade ediyor mu? Hikâyeyi etkileyecek mi? Tabii ki ben de sınırsız bir oyuncu değilim” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor