Cadde Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi!

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi!

14.06.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, önceki gün bir galada objektiflere takıldı. Derin göğüs dekolteli lacivert bir elbise tercih eden oyuncu, kameralar karşısına geçince poz vermek için şekilden şekle girdi. Sancaktutan'ın bu hallerine sosyal medyada yorum yağdı.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi

2019 yılında ekranlara gelen 'Aşk Ağlatır' dizisinde birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu çift, zaman zaman sosyal medya hesaplarından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyordu.

Haberin Devamı

AYRILIK HABERİ GELDİ

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan oyunculuk kariyerlerindeki başarılı adımları kadar 3,5 yıldır gözlerden uzak yaşadıkları ilişkisiyle gündemdeydi. Aynı evde yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu. Ancak iki başarılı oyuncu cephesinden de ayrılık haberi geldi.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi


"MERT ROL ARKADAŞIM"

Ardından rol arkadaşı Mert Yazıoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yapmıştı:

Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi

TARZI BEĞENİLDİ

Ünlü oyuncu, son olarak katıldığı bir gala için hazırlandı ve tarzıyla dikkat çekti. Hafsanur Sancaktutan, derin göğüs dekolteli lacivert bir elbise tercih etti.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi

POZ VERMESİ GÜNDEM OLDU

Hafsanur Sancaktutan, kameralar karşısına geçince poz vermek için şekilden şekle girince, kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü isim hakkında; "Abla gözünü sevdiğim ne yapıyorsun öyle?", "Bu nasıl poz vermek, kemikleri kırıldı", "Karanlıkta otomatik lamba sensörü beni görsün diye uğraşıyorumdur", "Ufo gören masum köylü", "Elektrik çarpıyor sandım" ve "Uzaktan kumandayla hareket ediyor sanki" şeklinde yorumlarda bulundular. 

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi