Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

07.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Thassos’un imzası Bebek’te!

Haberin Devamı

Thassos Adası’nın sokak lezzeti Masabuka, Türkiye’deki ilk adresi Bebek’te misafirlerini bekliyor. Ada’daki ızgara kültürünü yansıtan mekan, Thassos lezzetlerinin yer aldığı menüsü ve soslarıyla ızgara sevenleri mekana davet ediyor. Sosis, kuzu souvlaki, mantar souvlaki, caciki ve patlıcan salata seçeneklerden birkaçı...

Haftanın mekanları...

Beyoğlu’nda İtalyan rüzgarı

Casa di Pera, Beyoğlu Asmalı Mescit’te misafir-lerini ağırlamaya başladı. Özellikle lazanyada iddialı olan mekan, Burak Eyiakkan’ın el yapımı ekmekleri ve makarnalarını, şef Mehmet Emin Orakçı’nın ise kalamar dolması tatlarını sunuyor. Canlı müzik performans ve resim sergilerine de ev sahipliği yapmaya hazırlanan Casa di Pera, sanat ve lezzetle iç içe geçen farklı bir deneyim vadediyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Boğaz’da lezzet deneyimi

Manzarası, yemekleri ve sunumlarıyla Et Cetera, Radisson Blu Bosphorus’un yeni restoranı olarak hizmet vermeye başladı. İstanbul’un klasikleri arasına girmeye hazırlanan mekanda, kömür ateşinde pişirilen etleri Boğaz’a karşı tadımlayabilirsiniz. Menüsünde etin yanı sıra, gurme burger’ler ve taze balık çeşitleri gibi her damak tadına hitap eden seçenekler de bulunuyor.

Modern ve geleneksel sunum

Yüksel Balık, modern ve geleneksel servis anlayışıyla konuklarını ağırlıyor. Mekanda taze deniz ürünleri çeşitleri, mevsimine göre sebzelerle servis ediliyor. Yüksek Balık’ın 250 kişi kapasiteli bahçesinde, panoramik deniz manzarasına karşı keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Haftanın mekanları...

Üç farklı konseptte kahvaltı

Özsüt, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için üç farklı konseptle kahvaltı seçeneği sunuyor. Yöresel tatlarıyla Anadolu, boyozuyla Ege ve tarla domatesinden bal kaymağa uzanan çeşitleriyle pratik kahvaltı, Gaziantep’ten İzmir’e, Trabzon’dan Hatay’a uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Menüde kaymaklı domates reçelinden taze kekikli salçaya, özel soslu zeytinlerden peynir ve pastırma tabağına kadar çok sayıda çeşit yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Yazarlar