21.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
Yaz menüsü hazır
Özsüt, yaz menüsünü sunmaya başladı. Bu yıl 80’inci yaşını kutlayan marka, Anadolu ve Ege’ye özgü kahvaltı seçeneklerinden, şefin özel et yemeklerine kadar her kategoride tatlar sunuyor. Mekan, taze meyveli ve gerçek çikolatalı pastaları, sütlü tatlıları, kekleri, tatlı-tuzlu çeşitleriyle ise konuklarını lezzet şölenine davet ediyor.
Cihangir’in en yenisi
Jüpiter Grup’un yeni mekanı Charter Pub, Cihangir’de hizmet vermeye başladı. Tarihi bir binanın giriş katında konumlanan mekan, ahşap ağırlıklı dizaynıyla dikkat çekiyor. Menüsünde el yapımı kızarmış etli mantı, fish&chips, dana füme, karidesli noodle ve parmesanlı patates kızarması gibi lezzetler var.
Seferihisar’ın yerel tatları
HİLTON İstanbul Bosphorus’ta yer alan Lalezar Meyhanesi, ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ konseptine İzmir-Seferihisar’ın yerel tatlarını sunarak devam ediyor. 26-27-28 Nisan’daki etkinlik kapsamında, özel menüleri deneyimleyip, canlı müzik eşliğinde eğlenebilirsiniz. Seçenekler arasında baklalı enginar dolma, ot haşlama, fıstıklı arapsaçı, sıra köftesi ve sakızlı tarhana bulunuyor.
Boğaz manzarası eşliğinde keyif
Portaxe; kapalı ve açık alanlarıyla kurumsal toplantılar, şirket eğitimleri, düğün, parti, kına gecesi ve bekarlığa veda gibi özel davetlerin yanı sıra, ünlü sanatçılarla düzenlediği ‘Gala Geceleri’yle hizmet veriyor. Pazar günleri ise saat 10.00-14.00 arasında brunch’lar düzenliyor. Mekan, haftanın stresini Boğaz manzarası eşliğinde atmak isteyenleri bekliyor.
Çilekli lezzetler
İlk mağazasını 2005’te Batı Hollywood’da açan Pinkberry, İstanbul’da altı şubesiyle hizmet veriyor. Marka, hafif ve canlandırıcı etkisi, vücudu toksinlerden arındırma özelliğiyle bir vitamin ve antioksidan kaynağı olan çileği, Pinkberry lezzetiyle buluşturuyor. Tatları, yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermiyor.