Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

02.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Yemek ve müzik bir arada

Haberin Devamı

Bodrum Flamm, Göltürkbükü’nde misafirlerini ağırlıyor. Ege ve Akdeniz mutfağının tatlarını sunan mekan, funk, oldies, new age ve cazın yanı sıra, klasik müzik konserleri de düzenliyor. Flamm, denize sıfır konumdaki 16 otel odası ve plajıyla hizmet veriyor. Menüdeki burger, ızgara karides salatası, kadayıfa sarılı peynir ve deniz mahsullü linguini, mekanın öne çıkan lezzetler, arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları

Saklı cennet

Marmaris Bozburun Yarımadası’ndaki Dionysos Village Hotel, misafirlerini sürprizlerle karşılıyor. Otel, 43 konaklama ünitesi, Kumlubük Koyu’na bakan manzarası, modern ve geleneksel Türk mutfağının örneklerini bulabileceğiniz menüsüyle hizmet veriyor. Palamut Dağı’nda yürüyüşe çıkmak, yoga yapmak, bakım ve masajlarla vücudunuzu dinlendirmek, yapabileceklerinizden birkaçı...

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Etiler’de yeni şube

Klasik İtalyan dondurmasını, Türk damak zevkiyle birleştiren Cremeria Milano, yeni şubesini İstanbul Etiler’de açtı. Mekan, mevsime özel hazırladığı dondurma çeşitleriyle, hem klasik lezzet tutkunlarına hem de farklı damak tatları arayanlara ev sahipliği yapıyor.

Haftanın mekanları

Geleneksel lezzetler

Radisson Blu ve Park Inn by Radisson Otelleri, Ramazan ayına özel lezzetleriyle, misafirlerini geçmişe götürmeye hazırlanıyor. Geleneksel tatlardan oluşan menüde, çorba, pide ve ekmek çeşitlerinin yanı sıra, Osmanlı şerbetleri ve birbirinden farklı ana yemek seçenekleri bulunuyor.

Haftanın mekanları