Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Yunan lezzetleri

Haberin Devamı

Karaköy’de yer alan Duble Meze, menüsünü yeniledi. Mekan, listeye zerdeçallı fava, kuru domatesli Girit ezme, Yunan cacığı ve vişneli yaprak sarmayı ekledi. Tatlılarda ise katmer ön plana çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Nostalji yapıyor

Kabataş’da yer alan Deli, yenilenen dekorasyonu, menüsü, canlı müziği ve Boğaz manzarasıyla yeni nesil meyhane anlayışını vurguluyor. Mekanda, hafta içi DJ eşliğinde 80-90’ların unutulmaz Türkçe pop şarkıları ve Rum taverna müzikleri yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Açık mutfak

Kanyon’da yer alan The Steeve by İsmet Saz, açık mutfak anlayışıyla hizmet veriyor. Mekanın menüsünde, somon sandviç ve levrek ceviche gibi lezzetli başlangıçların yanı sıra, taze el yapımı makarnalar yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Mevsimsel menü

Nişantaşı Delimonti, menüsünü mevsime göre hazırlıyor. Deniz ürünlerinin ağırlıkta olduğu mekanda, midye ve levrek tava ön plana çıkarken, adaçayıyla marine edilen taze enginar, sote eşliğinde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Manzara eşliğinde yemek

Şamdan 13, haftanın yedi günü, günün her saatinde müşterilerine hizmet veriyor. Mutfağında pancar salata, tekmilli fava ve vişneli yaprak sarma gibi 20’ye yakın meze bulunuyor. DJ kabininde Ali Sayar’ın olduğu mekan, misafirlerine geçmişten günümüze en sevilen şarkılarla, manzara eşliğinde yemek keyfi sunuyor.

Haftanın mekanları...

Caz gecesi

Suadiye’de yer alan La Mia Luce, caz müziği eşliğinde, misafirlerini ağırlamaya başladı. Özel reçeteli menü hazırlayan mekanda, her perşembe akşamı Brenda Berin, Eylem Pelit, Firuz İsmailov ve Onur Alatan sahne alıyor.

Haftanın mekanları...