Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Esnaf Maslak, DJ Ogün Dönmez’in 90’lar Türkçe poptan ve Yunan müziğine kadar sunduğu hareketli müzikleriyle yılbaşında eğlendirecek

Haftanın mekanları

Esnaf Maslak, DJ Ogün Dönmez’in 90’lar Türkçe poptan ve Yunan müziğine kadar sunduğu hareketli müzikleriyle yılbaşında eğlendirecek. Sıra dışı dekorasyonunda meyhane ve gazino konseptlerinin birleşimini barındıran mekanda, farklı lezzetler yer alıyor.

İtalyan işi
Mövenpick Hotel Istanbul’un 20’nci katında yer alan Skyline Club Lounge, ışıltılı bir yılbaşı gecesine hazır. Mekanda, İtalyan aşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan lezzetler ve Esra Poryalı’nın canlı müzik performansı yer alacak.

Gece çorbası
Ataşehir Fat Boy Bar&Grill, yeni yılda eğlence ve lezzeti birleştiriyor. Mekanın bilindik tatlarından fat boy burger, sosis ve Cafe de Paris’nin dışında 2019’un ilk saatlerinde gece çorbasıyla barbekü sucuk servis edilecek.


Hindili risotto
Şişli’de yer alan Milano Gourmet, yeni yıla özel lezzet hazırlandı. Mekanda fit menü zorunluluğu olmadan gecesini geçirmek isteyenler hindili risotto servis edilecek. Ayrıca, İtalyan yemekleri ve peynirleri de öne çıkacak.

Akdeniz mutfağı
Akdeniz mutfağı örnekleri ve DJ performansının yanı sıra çeşitli sürprizlerin de olacağı Ajjna’da, yeni yıl eğlencesi sabahın ilk ışıklarını kadar devam edecek. Özel ikramların bulunduğu geceye, usta şef Sezgin Can ve 25 kişilik ekibi hayat veriyor.

David Şaboy coşturacak
Yeniköy Azur, deniz mahsulü birçok lezzete kendine özgü yorum katıyor. Ana menüde lüfer, Bodrum dil tava ya da ızgara yer alıyor. Kişi başı 800 TL olan gecedeyse David Şaboy, DJ kabininde yer alarak, misafirleri coşturacak.

Haberin Devamı


Lübnan gecesi
Nişantaşı’ndaki L’Orient, yılbaşı için menü ve program hazırladı. Ceren Akın’ın çıkacağı gecede, baharatlar Lübnan’dan getirilirken, parmesanın eşlik ettiği kremalı bulgura eklenen karidesler ve dışı çıtır çıtır olan felafel öne çıkan

Haftanın mekanları
lezzetler arasında...

Özel oda
W Istanbul, yılbaşında misafirlerine coşkulu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. ‘Marvelous’ ve ‘Wonderful’ odalarını parti odası olarak misafirlerinin kullanımına sunan mekan, sınırlı sayıdaki özel odalarıyla farklı bir yeni yıl deneyimi yaşatıyor.