Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

02.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Sercan Kısmet /  Etin leziz hali

Haberin Devamı

Armutlu’daki Steakroom İstanbul, etin en leziz hallerini sunan menüsüyle öne çıkıyor. Mekanda, dry antrikot, cheddar füme, dana carpaccio, dry aged beef, et spagetti, et sushi, kuzu gerdan ve kuzu kavurma menünün yıldızları arasında yerini alıyor.

Ege lezzetleri

Bozburun’da bulunan Baldan Suites, yenilenen konsepti ve denize sıfır restoranıyla Ege Bölgesi’nin lezzetlerini konuklarıyla buluşturuyor. Mekanda, portakallı marin levrek, keşkekli karides, beğendili ahtapot, Rum böreği ve karidesli muska böreği öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları

Deniz ürünleri

Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Kuruçeşme’deki BOAZ, gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Farklı tekniklerle hazırlanan kabuklu deniz ürünlerinin sunulduğu restoran, nezaketle tanımladığı sunumları ve el yapımı materyallerin kullanıldığı dekorasyonuyla da davetlileri şaşırtıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Bambaşka konsept

Yıllardır Bitez Aktur’da müdavimlerine hizmet veren Beyaz Beach, bu sezon bambaşka bir konseptle sezonu açtı. Etnik tarzın ağırlığı olduğu mekanda, lezzetli ve zengin menü bulunuyor.

Haftanın mekanları

Asya mutfağı

Fairmont Quasar Istanbul’un beşinci katında yer alan Ukiyo Restaurant&Bar, ‘Yarının Asyası’ konsepti ve yenilenen menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanda, Asya mutfağının kadim geleneklerinden yola çıkarak hazırlanan otantik lezzetler, taze ve benzersiz malzemelerin yaratıcı sunumuyla misafirlerini bekliyor.

Haftanın mekanları

Elegant menü

Reges a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme’de, İtalyan mutfağı Safran Restaurant yer alıyor. Mekan, özel lezzetlerini iddialı ve elegant bir menüyle misafirlerini sunuyor.

Haftanın mekanları