Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

22.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET- Ege ve Akdeniz mutfağı

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Moya Bodrum Brasserie, Ege ve Akdeniz mutfağının muhteşem lezzetlerini sunmak için kapılarını Bodrum’da açtı. Mekanın, damıtılmış tatlara sahip yemek menüsünde mezeler, deniz mahsulleri, et, balık, makarna ve pizza çeşitleri bulunuyor. Yörenin taze ve organik ürünlerini kullanmayı tercih eden mekanın, bütün et çeşitleri ise Çine’den getirtiliyor.

Dünya Makarna Günü’ne özel

Haftanın mekanları

Bayrampaşa’daki Wish More Hotel İstanbul’da yer alan Blend365 Cafe, 25 Ekim Dünya Makarna Günü dolayısıyla 24 Ekim haftası boyunca menüsündeki tüm makarnaları yüzde 20 indirimle sunacak. Ayrıca maharetli şeflerin hazırladığı Güney İtalya esintisi taşıyan Orecchiette Ragu, yalnızca bu haftaya özel olarak menüde yer alacak.

Kış menüsü

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Galataport İstanbul’da hizmet veren Kitten, misafirlerini kış menüsüne eklenen leziz seçeneklerini deneyimlemeye davet ediyor. Açıldığı günden bu yana popülerliğini koruyan mekan, keyifli DJ performansı eşliğinde sunduğu modern dünya reçetelerini, geleneksel Türk mutfağıyla harmanlayarak enfes lezzetlere imza atmaya devam ediyor.

Haftanın mekanları

Özel tatlar

Haftanın mekanları

Crowne Plaza Florya’nın denize hakim lobi ve teras katı bulunan Atrox, Türk ve dünya mutfağının seçkin tatlarını misafirleyle buluşturuyor. Mekanda, mevsimsel olarak menüye eklenen özel tatlar misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Haftanın mekanları

Birinci yılını kutluyor

Haftanın mekanları

Üsküdar’da konumlanan Address Hotel Istanbul, misafirlerine ayrıcalıklı deneyimler yaşatarak birçok başarıya ve keyifli anlara imza attığı birinci yılını kutluyor. Otel, güçlü gastronomisi ve kişiye özel hizmetleriyle misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.