Cadde Haftanın Mekanları

Haftanın Mekanları

31.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın Mekanları

Sercan Kısmet - Zengin tatlılar

Haberin Devamı

CVK Ailesi, Mahizer ismiyle Anadolu’nun zengin tatlılarını dünyayla buluşturmaya hazırlanıyor. Mahizer Tatlı Zinciri’nin ilk şubesi Taksim’de açıldı. Her aşamada doğrudan yöresinden temin edilen malzemeyle üretim yapan marka, baklavadan lokuma, sütlü tatlıdan katmere kadar özel reçetelerin kullanıldığı çok çeşitli menüye sahip.

Haftanın Mekanları

Alternatif programlar

Address Istanbul, yılın en keyifli zamanında misafirlerine eğlence dolu bir gece sunmaya hazırlanıyor. Özel yeni yıl tatil paketiyle konaklayabileceğiniz ya da canlı müzik eşliğinde yılbaşı yemeğinin tadını çıkarabileceğiniz alternatifler ile yeni yıla coşku dolu bir giriş yapmaya davetlisiniz.

Haftanın Mekanları

Enfes tatlar

Şef Sidar Budak, Et En İyisi yeni yıl menüsünde enfes tatları bir araya getiriyor. 2023’ü evde, sevdikleriyle karşılayacaklara online e-ticaret kanalı ile özel hizmet veren Budak, mezelerden ana yemeğe, ara sıcak ve soğuklardan, tatlıya kadar tüm lezzetleri etineniyisi.com üzerinden sofralarınıza ulaştıracak.

Haberin Devamı

Haftanın Mekanları

Antalya’nın gözdesi

Antalya’nın kusursuz manzarasını ve lezzetli yemeklerini, keyifli atmosferinde bir araya getiren Akra Hotels bünyesinde yer alan Asmani Restoran; misafirlerini yenilenen iç tasarımı ve hizmetleriyle ağırlıyor. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin harmanlandığı menüde, suşiler, deniz ve et ürünleriyle salatalar dikkat çekiyor. Tatlılarsa özel bir final vadediyor.

Haftanın Mekanları

Eşsiz lezzet

CVK Park Bosphorus Hotel, şehrin kalbindeki lokasyonu ve büyüleyici atmosferiyle 2023 yılını karşılamaya hazırlanıyor. Otel, Raten Orkestrası’nın eğlence ve keyif dolu yılbaşı programının yanı sıra eşsiz lezzetteki menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir gece sunacak.

Haftanın Mekanları