Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

30.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Jennifer Lopez, doğum gününde sevgilisi ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. “İnanılmaz derecede mutlu hissediyorum” diye yazan sanatçı, sözlerine şöyle devam etti: “Ne şanslı bir kadınım. Sizleri sonsuza dek seveceğim.”

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Kim Kardashian, hafta içinde yakın arkadaşı Larsa Pippen ile havuz başında çektirdiği bir pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Beyaz bikinileriyle dikkat çeken ikili, kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

İkinci bebeğini bekleyen Hilary Duff, ayna karşısında çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Kadınları motive eden sözler paylaşan oyuncu, karenin altına şunları yazdı: “Hamilelik zor ve çok özel bir süreç.”

Haftanın paylaşımları

Alessandra Ambrosio, yaza özel pozlar verdi. Ayağına patenlerini giyen model, sportif karenin altına, “Yaz ortası ruh halim...” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Katy Perry, Cleland Vahşi Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. Bir koalayla çektirdiği fotoğrafı paylaşan şarkıcı, karenin altına, “Kendisi SPA gibi kokuyor, çünkü tüm gün okaliptus yiyor” notunu düştü.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları