Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

17.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler... Jason Derulo, Endonezya gezisinden kareler paylaştı. Şarkıcı, Bali’de bir maymunla verdiği pozun altına, “Burada maymunların çok fazla karanlık işleri var” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Kylie Jenner, hafta içinde takipçilerinin beğenisine sunduğu ışıltılı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. İş insanı, seksi karesiyle kısa sürede 4 milyondan fazla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Vanessa Hudgens, Marc Jacobs imzalı çiçekli elbisesiyle dikkat çekti. Oyuncu, karenin altına şu notu düştü: “Çiçeklerden çok şey öğrenebilirsiniz.”

Haftanın paylaşımları

Izabel Goulart, Fransa’nın başkenti Paris’te moda çekimlerine devam ediyor. Şehri keşfe çıkan ünlü model, bisikletiyle verdiği pozun altına “Günün sürüşü!” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

Cambridge Dükü Prens William ve Düşes Kate Middleton, İngiliz Kraliyet’inin resmi hesabından aile fotoğraflarını paylaştı. Karenin, ülkedeki yılbaşı kartlarına basılacağı öğrenildi.

Haftanın paylaşımları