Cadde Hailey Baldwin'den 'hamilelik' iddialarına fotoğraflı yanıt

Hailey Baldwin'den 'hamilelik' iddialarına fotoğraflı yanıt

30.11.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

Gösteri dünyasının popüler çifti Hailey Baldwin (24) ile Kanadalı popçu Justin Bieber (27), evliliklerinde üçüncü yılı geride bıraktı. Son olarak ünlü modelin bebek beklediği iddia edildi. Karnındaki şişliğin farklı bir nedeni olduğunu açıklayan Baldwin, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" diyerek yaşadığı zorluğu anlattı.

Hailey Baldwinden hamilelik iddialarına fotoğraflı yanıt

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Hailey Baldwin, Justin Bieber ile ilk kez şarkıcının 2010 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Selena Gomez ile ayrıldığı Aralık 2015 tarihinde bir araya gelmişti. Ancak ikili çok sürmeden 2016 yılında ayrılmıştı. Haziran 2018'de tekrar bir araya gelen ikili, kısa süre sonra nikah masasına oturmuştu.

BEBEK BEKLEDİĞİ KONUŞULDU

Mutlu birliktelikleri süren çiftin bebek beklediği konuşulmuştu. Dedikoduların ardından Hailey Baldwin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

'HAMİLELİK' İDDİALARINA YANIT

Sosyal medya hesabından ayna karşısında çekilen fotoğrafını yayınlayan Baldwin, karnındaki şişlik sebebiyle kendisinin insanlar tarafından hamile zannedildiğini ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

Hailey Baldwinden hamilelik iddialarına fotoğraflı yanıt

"ACI VERİCİ VE AĞRILI"

Haberin Devamı

Yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu açıklayan ABD'li model, "Karnımdaki bir bebek değil" diyerek, durumunu "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" sözleriyle ifade etti.

Bu nedenle şişkin olduğunu belirten Hailey Baldwin, ayrıca yumurtalıklarındaki kistin kramplara neden olduğunu ve duygusal hissettiğini söyledi. Model, Endometriozis (rahim içi zarının rahim dışında oluşması durumu) veya PKOS (Polikistik over sendromu) olmadığını da sözlerine ekledi.

"BUNU BAŞARABİLİRİZ"

Hailey Baldwin, son olarak sözlerini "Neyse... Eminim çoğunuz bu konu hakkında benimle aynı şeyleri yaşıyor ve ne hissedildiğini anlıyorsunuzdur. Bunu başarabiliriz" diyerek sonlandırdı.

Hailey Baldwinden hamilelik iddialarına fotoğraflı yanıt

FELÇ BELİRTİLERİNİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Öte yandan bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Hailey Baldwin, geçtiğimiz aylarda eşi Justin Bieber ile kahvaltı yaparken felç benzeri belirtiler gösterince acile kaldırılmıştı.

Kaliforniya'nın tatil bölgesi Palm Springs'te hastanede tedavi gören Baldwin, haftalar sonra yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile anlatmıştı.

Hailey Baldwinden hamilelik iddialarına fotoğraflı yanıt

"YÜZÜMÜN SAĞ TARAFINDA DA HİSSİZLİK VARDI"

Amerikalı model, paylaşımında hikayesini kendi sözleriyle anlatmak istediğini belirtmişti. Hailey Baldwin, daha sonra da o sabah yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı: 

Haberin Devamı

Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissettim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam iyi olup, olmadığımı sordu ama konuşamadığımı fark ettim.

Baldwin, daha sonra yüzünün sağ tarafında da bir gevşeklik, uyuşukluk hissettiğini sözlerine eklemiş ve tek bir cümle kuramadığını söylemişti. Ünlü model, ardından "Aniden felç geçirdiğimi düşündüm" demişti.