Cadde Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!

19.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum

2009 yılında nikah masasına oturduğu Yeşim Salkım'dan 2015 yılında boşanan Hakan Eratik'in bu evliliğinden Meryem Ada adında bir kızı bulunuyor.

Haberin Devamı

Eratik, gecelere geri dönmüştü. Ünlü oyuncu, Asmalımescit'te bulunan bir mekanın kapısında kadın arkadaşıyla objektiflere yansımıştı.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDU

Arkadaşıyla mekan içerisinde çok samimi olduğu gözlenen Eratik, hava almak için çıktıkları mekan kapısı önünde flaşların patlaması ile panik olmuştu.

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum

TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu, muhabirlerin fotoğraflarını çekmesine sert çıkmıştı.

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum

"KIZ KARDEŞİMİ OYNAMIŞTI"

Oyuncu Hakan Eratik önceki akşam Dolapdere Sheraton Otel'de oyuncu sevgilisi Elif Yıldız ile elele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı. Yeşim'den sonra 10 yıldır ilk kez elini tutup gezdiğim bir kız arkadaşım oldu. 14 yıl sonra tesadüfen 3 gün önce Sevgililer Günü'nde karşılaştık o gün sevgili olduk, ilişkimiz başlamış oldu" dedi.

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum

Haberin Devamı

Yıllar önce rol aldığı 'Ödünç Hayat' dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü isim, daha sonra; 'Sırça Köşk', 'Sessiz Gemiler', 'Kalbimdeki Deniz', 'Huzur Sokağı' gibi yapımlarda rol aldı.