Cadde Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı...

Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı...

13.05.2021 - 19:08 | Son Güncellenme:

Haktan gerçek adı nedir? Şarkıcı Haktan hakkında aramalar başladı. Şarkılar Bizi Söyler programına katılarak adından söz ettiren isim, küçük yaşlarda sanat ile tanıştı. Aile mesleğini sürdüren Haktan'ın hayatı merakla araştırılıyor. İşte, Haktan şarkıları ve biyografisi...

Haktan kimdir Haktan nereli, kaç yaşında Şarkıcı Haktan hayatı...

Haktan, TRT sanatçısı bir anne ve kanun sanatçısı babanın çocuğu olarak dünyaya geliyor. Bu nedenle henüz çocuk yaşlarda sanatla ilgilenmeye başlıyor. İlk albümü Yorumlar'ı da 2006 yılında çıkarıyor. Peki, Haktan aslen nereli, kim? 

Haberin Devamı

HAKTAN KİMDİR?

Haktan Canevi, 14 Kasım 1973 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası kânun sanatçısı Ahmet Canevi'dir.

Babasının aldığı gitarla müziğe başlayan Haktan, yedi yaşında TRT Çocuk Korosu'na girdi. Dokuz yaşına geldiğinde annesiyle birlikte profesyonel olarak sahne almaya başladı. İlk albümü '' Yorumlar '' 2006'da dinleyicileriyle buluştu. Bu albümden 'Bekleme Artık' ve 'Arapsaçı' kliplendirildi. 

2013'te Müslüm Gürses anısına hazırlanan 'Baba Şarkılar' albümünde 'Bir Mânâ Var' isimli şarkıyı yorumladı. Kısa bir süre sonra bu şarkının klibi yayınlandı. Aynı yıl Bahadır Tatlıöz'ün single projesinde 'Bir Ben Bir İstanbul' ve 'Mahşer Yeri' isimli iki şarkıyı yorumladı. 'Bir Ben Bir İstanbul '' kliplendi ve müzik kanallarında yayınlandı. Müslüm Gürses 'Baba Şarkılar II' isimli albümde 'Unuttum' isimli şarkıyı seslendirdi.

Haberin Devamı

2014 Haziran da maxi single çalışması ''Canevimden'' yine farklı bir konsept ve tarzda dinleyicileriyle buluştu. Eşi ve menajeri İlknur Canevi ile beraber Hayat Dolu Çocuklardık şarkısını hazırladı.