Cadde Hande Ataizi'nden 'Taş, Kâğıt, Makas' açıklaması!

Hande Ataizi'nden 'Taş, Kâğıt, Makas' açıklaması!

03.02.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Yakında Kanal D’de ekranlara gelecek 'Taş, Kâğıt, Makas' dizisiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Hande Ataizi, yeni rolü hakkında konuştu. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu, “Meslek sahibi bir kadın karakteri canlandırdığım için çok mutluyum” dedi.

Oyunculuk kariyerinin dışında fit hali ve güzelliğiyle de adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Umut'un (Ekin Koç) sıra dışı hafıza yeteneği ve babasını kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alan, Kanal D dizisi Taş, Kâğıt, Makas'la seyircinin karşısına çıkacak olan ünlü isim, canlandırdığı karakterden bahsetti.

Hande Ataizinden Taş, Kâğıt, Makas açıklaması

"SENARYOYU ÇOK BEĞENDİM"

Meslek sahibi bir kadını canlandırdığını anlatan Ataizi, "Çok iyi bir yapım şirketiyle çalışıyoruz. Yönetmenimiz Yusuf Pirhasan. Keyifli bir set. Senaryoyu okuduğum zaman çok beğendim. Güzel, keyifli bir rolüm var. Bu rolde oynamak istememin en büyük nedeni bir kadın olarak kadınların da mesleklerinin olduğu ve meslekleriyle var olduklarını anlatmak. Meslek sahibi olan bir kadın karakteri canlandırdığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Hande Ataizinden Taş, Kâğıt, Makas açıklaması

'CAMDAKİ KIZ'IN CANA'SI, 'BİHTER'İN FİRDEVS'İ

Haberin Devamı

Hande Ataizi, geçtiğimiz haziran ayında final Yapan Kanal D'nin çok izlenen dizisi Camdaki Kız'daki 'Cana' rolünden sonra 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat vermişti.

Hande Ataizinden Taş, Kâğıt, Makas açıklaması