Cadde Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi! 'Tüm çiçekler bugün açmış olmalı'

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi! 'Tüm çiçekler bugün açmış olmalı'

25.10.2022 - 14:36 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, anneleri Aylin Erçel'i; 2019 yılında kanser sebebiyle toprağa vermişti. İkili, 25 Ekim 1971 tarihinde dünyaya gelen annelerini doğum gününde unutmadı. Hande Erçel ve ablası, sosyal medya hesaplarından merhum Aylin Erçel'in fotoğraflarını paylaştı.

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi Tüm çiçekler bugün açmış olmalı

Oyuncu Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel'in kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel, 2019'un Ocak ayında yaşamını yitirmişti. Annesine duyduğu özlemi sık sık dile getiren 28 yaşındaki oyuncu, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

"GÜZELLER GÜZELİ ANNEM"

Annesi Aylin Erçel'in doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan ünlü isim, gönderisinde; "Tüm çiçekler bugün açmış olmalı. 25 Ekim ve her gün. Seni çok ama çok özleyerek... Güzeller güzeli annem" ifadelerine yer verdi.

Gamze Erçel de annesinin yedi yıl önceki doğum gününde çekilen fotoğrafını gül emojileriyle takipçilerinin beğenisine sundu.

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi Tüm çiçekler bugün açmış olmalı

"ANNEMİN KAZAĞI..."

Aralık 2021'de Mardin'e giden ünlü isimin, ayna karşısında çekildiği fotoğrafındaki detay ise takipçilerini duygulandırmıştı. Hande Erçel, annesinin kazağı ile objektif karşısına geçmişti.

Fotoğrafa kayıtsız kalmayan Gamze Erçel de kardeşinin paylaşımına, "Annemin kazağı..." şeklinde yorumda bulunmuştu.

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi Tüm çiçekler bugün açmış olmalı