Cadde Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

20.01.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz Mayıs ayında Ali adını verdiği oğlunu kucağına aldı. Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Soral, önceki gün elçisi olduğu markanın lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, oğluyla ilgili konuştu.

Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

Ünlü bir markanın yeni iletişim kampanyasının lansman toplantısı, marka elçisi Hande Soral'ın katılımıyla önceki gün Etiler'de yer alan bir mekanda gerçekleşti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Soral, beyazlar içinde şık giyimi ile göz doldurdu.

Haberin Devamı

Oyuncu, "Kullandığım bir markanın elçisi olduğum için çok keyifliyim, çok güzel bir iş oldu. Bugüne ekibim sayesinde hazırlandım, onlar beni hazırlıyor. Çalıştığım marka olduğu zaman ayrı, gideceğim yere uygun olduğu zaman ayrı seçimler yapıyoruz. Ben tek başıma karar vermiyorum" dedi.

Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

"KEŞKE ALİ DAHA ÖNCE HAYATIMDA OLSAYDI"

İsmail Demirci ile evli olan ve Ali adını verdiği bir oğlu bulunan Soral, çocuğunu kucağına aldıktan sonra yaşadığı değişikliği anlattı. Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Benim için bambaşka bir hayat, bu yaşıma kadar ne yaşıyormuşum dedim. Şimdi ne kadar değişik bir hayatım var, ne kadar mutluyum. Keşke daha önce Ali hayatımda olsaydı.

Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

"EN ZOR YANI ÖZLEM DUYMAK"

'Ateş Kuşları' dizisinde rol alan Soral, "Ali boş yere ağlamıyor, uykusuz gecelerimiz yok. Setten geldiğimiz zaman özellikle dinlenmemiz gereken günlerde kesin o da uyuyor. Dizi sürecinde Ali öğle uykusundan kalkıyor, sonra sete geliyor ve beraber vakit geçiriyoruz" dedi ve şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Çocuk sahibi olmanın en zor yanı, bence özlem duymak. Uykusuz kalarak da her şey halledilebilir. Sağ olsun annem yardımcı oluyor, babası da evde olduğu zaman gözüm arkada kalmıyor. Sadece grip süreci geçirdik, o dönemde tabiki aklım daha çok onda kaldı.

Hande Soral: Oğlumun herkesten aldığı bir şey var galiba

"HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR"

İsmail Demirci'nin çok iyi bir baba olduğunu belirten Hande Soral, "İsmail çok iyi bir baba oldu, hep böyle olacağını biliyordum. Ali babasını gördüğü zaman yüzünde gülücükler açıyor, İsmail'de bunu görünce deliriyor" dedi ve şöyle devam etti:

Birimize daha çok benziyor diyemem, ancak çevremizde herkes bir şey söylüyor. 'Hande aynı sen' diyen var, 'İsmail aynı sen' diyen var. Babam için 'Hamdi bey siz' diyen var, annem için 'Sabahat hanım siz' diyen var. Ben de bilmiyorum, herkes birine benzetiyor. Herkesten aldığı bir şey var galiba.