Cadde Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

16.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Hande Subaşı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Köpeği ile ilgili gelen sorulara oyuncu "Çocuk gibiler, yıllardır alıştım artık ama çocuk sahibi olmak kadar zor değil" dedi. Çocuk sahibi olmaya mesafeli yaklaşan oyuncu, açıklamasıyla şaşırttı.

Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

Hande Subaşı, 2012 yılında hayatını birleştirdiği Can Tursan ile 2016'da evliliğini bitirdi. Güzel oyuncu, bir süre sonra iş insanı Alican Ulusoy'a gönlünü kaptırmıştı.

Haberin Devamı

"EVLİLİK DÜŞÜNCESİ YOK"

Etiler’de görüntülenen Hande Subaşı, en büyük destekçisinin iş insanı sevgilisi Alican Ulusoy olduğunu söylemiş, evlilikle ilgili soruya ise "Evlilik düşüncesi yok” yanıtını vermişti.

Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

"EKRANLARI ÖZLEDİM"

Hande Subaşı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Alışveriş yaptığını söyleyen oyuncu köpeği ile objektiflere poz vererek muhabirlerin sorularını yanıtladı. Subaşı "Bazı görüşmeler yapıyorum ama henüz anlaşma aşamasına geldiğim bir şey yok. Ekranları özledim. Yoğun çalışınca şikayetçi oluyorsun ama bir iş olmayınca da özlüyorum. Malesef öyle bir sektör" dedi.

Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

"BİR ÇOCUĞA BAKACAĞIMA 10 TANE KÖPEĞE BAKARIM"

Köpeği ile ilgili gelen sorulara oyuncu "Çocuk gibiler, yıllardır alıştım artık ama çocuk sahibi olmak kadar zor değil. Bir çocuğa bakacağıma 10 tane köpeğe bakabilirim. Etrafımda gördüklerim ve dinlediklerim çocuk olayına biraz mesafeli yaklaşmama neden oldu. Bir de genç yaşlarda cesaret edilebilcek bir şey bence. Yaş aldıkça insanın aklı başına geliyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama çocuk planım yok hayatımda" dedi.  

Haberin Devamı

"SAMİMİYETİ ORTADAN KALDIRIYOR"

Muhabirlerin, "Estetiğin oyuncuların performansını etkilediğini düşünüyor musunuz?' sorusuna Subaşı "Tabii ki etkiliyor, dozu çok önemli, ben insanın çok fazla kendisini değiştirmesinden yana değilim. Çok keskin konuşmak istemem ama ben de izleyici olarak ekranda izlediğimde çok rahatsız edici bulabiliyorum. Sonuçta mimik, sima ve doğallığı yok ediyor estetik. Zaten anlaşılıyor. Samimiyeti ortadan kaldırıyor. Herkes aynı yüz hatlarına sahip, özellikle genç nesilde bunu çok fazla görüyorum, tek tipleşme üzücü bir durum. Kusurlu bir kadını gördüğümde çok hoşuma gidiyor" diyerek cevap verdi.

Hande Subaşı: Çocuk sahibi olma planım yok

"ŞARKICININ ANLATILDIĞI PROJEDE YER ALMAK İSTERİM"

Genellikle düzgün ve iyi kadın rollerinde oynadığını söyleyen oyuncu "Üzerinize yapışınca ters köşe karakterleri oynama şansınız çok olmuyor. Daha çok alışık olduğunuz rolleri oynamanız isteniyor. Şahsen ben kötü bir karakteri oynamak isterim. Bir de şarkı söylemeyi çok sevdiğim için bir şarkıcının hayatının anlatıldığı bir projede yer almak isterim" dedi.