Cadde Hande Yener'in makyaj paniği! 'Bugün beni konuşturamazsınız'

Hande Yener'in makyaj paniği! 'Bugün beni konuşturamazsınız'

17.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son dönemde sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren 49 yaşındaki Hande Yener, önceki gün Etiler'deydi. Objektiflere makyajsız yakalanan ünlü şarkıcı, nasıl kaçacağını bilemedi.

Hande Yenerin makyaj paniği Bugün beni konuşturamazsınız

Geçtiğimiz haftalarda yaka parmağını kıran ardından da bacağına çay dökülen Hande Yener, önceki gün Etiler'deydi. Bir güzellik merkezinden çıktıktan sonra gazetecileri fark eden Yener, hızla aracına binmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının sorduğu hiçbir soruya cevap vermedi. Yener, "Hayatta konuşmam sizinle. Bugün konuşturamazsınız beni" diyerek aracına bindi.

NASIL KAÇACAĞINI BİLEMEDİ
Hande Yener'in makyajsız fotoğraf vermemek için şapkasıyla yüzünü gizlemeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının saç renginde de değişikliğe gittiği fark edildi.

Hande Yenerin makyaj paniği Bugün beni konuşturamazsınız

"BACAK NAZARMIŞ"
Öte yandan Hande Yener, geçtiğimiz haftalarda Best Of Europe Awards ödül törenine katılmış ve Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü almıştı.

Bacağındaki sargı dikkat çeken şarkıcı, konuyla ilgili; "Bir sakatlık yaşıyorum, yine bir kaza. Evde kedim çayı devirdi. Bir anda kendimi acilde buldum. İkinci derece yanık var maalesef. İz kalabilir dediler ama şimdilik sürekli pansumana gidiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz bakalım, ne olacak. Dün oldu. Bugün bir işlem daha yapıldı, deriyi soydular. O yüzden bugün yeniden olmuş gibi tekrar bir acı çektim. O yüzden de bu şekilde geldim” demişti.

Haberin Devamı

Nazara inandığını söyleyen Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi. Güzel sürprizler hazırlıyorum diyen şarkıcı, "Şimdi bir şey söylemeyeyim. Ben çok fazla ayakta kalamayacağım" diye konuşmuştu.

Hande Yenerin makyaj paniği Bugün beni konuşturamazsınız

"20'Lİ YAŞLARIMDA HİSSEDİYORUM"
Ocak ayında Baltalimanı'ndaki bir mekanda 49'uncu yaş gününü kutlayan Yener'i yakın arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmamıştı. Ünlü isim, basın mensuplarının sorularını doktoru ile yanıtlamıştı.

Yener, "İşte benim mimarım. Kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum. Ameliyatsız güzelliğimi doktoruma borçluyum. Yani kısacası gençliğime doymuyorum diyelim" demişti.

Hande Yenerin makyaj paniği Bugün beni konuşturamazsınız