Cadde Hanım'ın yüzüğüne ilgi büyük

Hanım'ın yüzüğüne ilgi büyük

15.11.2010 - 11:01 | Son Güncellenme:

.

Hanımın yüzüğüne ilgi büyük

EGE Bölgesi'nin tek outlet altın mağazasını 6 ay önce İzmir'deki Park Bornova'da açan Atasay, ‘Myras’ serisi ile büyük ilgi gördü.

Güçleri, aşkları ve güzellikleriyle tarihe damga vuran kadınların takılarının modernize edildiği koleksiyonda kadınlar en çok ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinde ‘hanım'ı canlandıran Özgü Namal'ın taktığı mavi kalsedon taşlı yüzük ile ‘Aşk-ı Memnu’ disizinde ‘Bihter'i canlandıran Beren Saat'in taktığı yeşil turmalin taşlı yüzükle ilgileniyor.

Tekstil ürünlerinde uygulanan outlet artık altında da geçerli. Ege Bölgesi'nin tek outlet altın mağazasını İzmir'deki Park Bornova'da açan Atasay'ın Müdürü Selen Güney, müşterilerin çok şaşırdığını belirterek, “Genelde müşterilerden ‘Bu altınlar ikinci el mi?’ ya da ‘Ürünler defolu mu?’ diye soruyor. Altınlarımız defolu ya da kullanılmış değil, sadece bir önceki sezonun ürünleri olduğu için fiyatları daha uygun” dedi. Güney, özellikle ‘myras’ serisinin çok beğenildiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: “Osmanlı ve Bizans gibi iki büyük imparatorluğun mirasını taşıyan Anadolu'da kadınların takı ve mücevherlerinin modernize edildiği koleksiyon büyük ilgi görüyor. Bu koleksiyondan bazı parçalar çok beğenilen dizilerde de kullanıldı. Özellikle ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinde Özgü Namal'ın oynadığı Serap hanımın taktığı mavi kalsedon taşlı yüzük ile ‘Aşk-ı Memnu’ disizinde Beren Saat'in canlandırdığı Bihter'in taktığı yeşil turmalin taşlı yüzük çok beğenildi. Bu yüzüklerin fiyatı bin 500 lira. Bu ilgiyi kampanyalarla canlı tutmaya çalışıyoruz. Mağazamızdan ürün alan herkese pırlanta taşlı melek kolye hediye ediyoruz.”