Cadde 'Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü'

'Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü'

27.10.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles'ın, Olivia Wilde ile aşk yaşamaya başlamadan önce 'Don't Worry My Darling' filmindeki rol arkadaşı Florence Pugh ile öpüştüğü iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan bir kaynak, sette yaşananlara dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü

'One Direction' adlı müzik grubuyla büyük bir üne kavuşan şarkıcı ve oyuncu Harry Harry Styles'ın, 'Don't Worry Darling' filminin o dönemde nişanlı olan yönetmeni Olivia Wilde ile bir ilişkiye başlamasından haftalar önce; başrolleri paylaştığı Florence Pugh ile 'kimyalarının' tuttuğu ve gizlice öpüştükleri aktarıldı.

Haberin Devamı

"HARRY O ZAMANLAR BEKARDI"

The Sun'a konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Harry ve Florence'ın en baştan beri çok iyi bir kimyası vardı, bu da ekranda inanılmaz derecede iyi göründü. Bir gece biraz öpüştüler, hepsi o kadar. Prodüksiyon ekibinden birkaç kişi tarafından yaşananların dedikodusu yapılmıştı, yoksa kimsenin bu öpücükten haberi olmazdı. Harry o zamanlar bekardı, Florense ise hakkında haber yapılmasını istemediği için bu konuda seszi kalmış olsa da aslında Zach Braff'ten ayrılmıştı.

Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü

"Yani kimse kimseyi aldatmadı" diyerek sözlerine devam eden kaynak, "Ancak daha sonra, Harry ve Olivia birlikte daha fazla zaman geçirmeye başladılar. Gizlice kahve içmeye gitmek ve birbirlerinin karavanlarında takılmak gibi küçük, rutin yakınlıklar kurdular" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

İsmi paylaşılmayan kaynak, Harry ve Olivia'nın arasında 'gerçek bir bağ' olduğunun açık bir şekilde görüldüğünü ve ikilinin el ele tutuşurken fotoğrafları ortaya çıktığında Florence'ın mutsuz olduğunu açıkladı.

DailyMail'de yer alan habere göre; iki kadın arasında, Harry ve Olivia'nın filizlenen romantizmiyle işleri daha da kötüleştiren bir gerilim olduğu söylendi.

Haberin Devamı

"OLIVIA VE HARRY'Yİ BİRLİKTE GÖRMESİ İYİ OLMADI"

Page Six'in Temmuz ayı sonlarında yayınladığı bir raporda; Pugh'un Wilde'a kızgın olduğu, çünkü çekimler sırasında hâlâ Jason Sudeikis ile nişanlıyken, başrol oyuncusu Harry Styles ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi:

Flo'nun sette Olivia ve Harry'yi birlikte görmesi pek iyi olmadı, çünkü Olivia Harry ile aşk yaşamaya başladığı ilk dönemde hâlâ Jason'la birlikteydi.

Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü

KANIT GÖSTERDİ

Öte yandan Olivia Wilde ile filmin oyuncularından biri olan Shia LaBeouf'un sorun yaşadığı da bildirilmişti.

2021'de, sorunlu yıldız LaBeouf'un, sette Olivia ile tartıştığı bildirildikten sonra filmden kovulduğu, Wilde'ın bir röportajda onayladığı bir şeydi. Ancak Ağustos 2022'de LaBeouf; Variety'ye, Wilde'ın kendisini filmde tutmaya çalıştığına dair kanıt göstermişti. Bu kanıtın bir kısmı, ünlü ismin filmin başrolü Florence Pugh hakkında aşağılayıcı bir şekilde konuştuğunu da ortaya çıkarmıştı.